Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.... Az a lényeg,hogy tetszik....idővel menni fog jobban és akkor még jobban fog tetszeni....
elbaszott vulkán kifingásai miatt szopunk mi is... abbahagyhatná vagy legalább fújná északra a szél a szarját
http://www.boston.com/bigpictu... ajánlom figyelmedbe a képeket! mindenkinek,nagyon durva képek!
A KTM-ek befecskendezését próbálva - nincs túl sok
Te is zsírul mentél, főleg első alkalomhoz képest, még beszéltük is Anitával
a többi meg majd adja magát... gyere le visontára, ott lehet fejlődni faszántosan
legközelebb már csatlakozok én is

az a bukógomba meg nem is olyan otromba mint itt képen tűnt
igen, és alig van a kettő között fejlődésbeli különbség, ez akkor születhetett kb. amikor én
Bespriccelős ez is-az is, nem?
fócvágen

Ja Fúúúj INDZSEKTOR ...
Én mondjuk biztos nem vennék injektorost...nekem ne egy mikrochip monnya má meg hogy mikor mekkora gázt tudjak húzni
ne ülj be teljesen a tankra, mert akkor nem fog elférni a lábad. sokmindenkinek ez a hibája, jómagam is küzdöttem vele.
Nem hiszem...Én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve..Nem adom Amúgy használtan tényleg nem kapsz itt Mo.-on. Dió vette meg az uccsót Újonnan meg 2.8+reg. Kurva drága
Majd egyszer ha összefutunk, majd kipróbálod.
Huh!
Ismeretlen volt a motor, ismeretlen volt a pálya és ismeretlen volt a stílus. De jó a társaság!

Az első próbálkozásban felvettem a sportmotoros pózt, seggemet kinyomtam térdemet kiraktam és befeküdtem a motor alá kanyarban. Tudod, a beidegződés.

A következő körben már próbáltam előre ülni, rá a tankra, könyök fel, majd a vége felé már a láblógatással is megpróbálkoztam.

Nagyon-nagyon sok tanulni való van még.
A motorral minden rendben volt, tolerálta a hülyeségeimet, vigyázott rám. Egyelőre nagyon jó, iszonyat mekkora vércukor bombát nyom a testbe. Brutál jól adagolható fékek, és nagyon hirtelen gázreakció (ezt még szokni kell).
Szerintem a motorral hamarabb össze fogok szokni, mint a csizmával, attól kész vagyok! Nehéz, alig érzem benne a féket és a váltót. Arról meg nem is beszélve, hogy összeb@szta a vázat.
Estére úgy fájt a combom töve, mintha végig nyomtam volna egy egész estés step-aerobik edzést.
Sziasztok! Ősszel tervezem egy supermotyó vásárlását, viszont nemértek túlságosan hozzájuk. Véleményetekre lennék kíváncsi.
Husqvarna SM510 el szemezek nagyon. Vélemény erről a gépről? Karbis vagy injektoros a tutibb ebből a típusból?

Más típusokról is érdekelne vélemény. KM-es gépet szeretnék, és min. 450eset.

690SMC ami a legjobban megnyerte a tetszésemet, csak úgyérzem elég drága. (Koph, ősszel nem cserélünk?:D)
Hali....na milyen a gép?Tapasztalat?
faszagányosan nyomta! Le a sisakkal előtte!
ménem?
nem vagyok én ingyen élő
aham, ez egyik nigger berges volt
Az azért más tészta...illetve a neten mindent be lehet szerezni...
Van, de gondolod odaadja ingyen, vagy mi a szösz?
jólvan, csak gondoltam van valakinek egy elfekvőben