úúúúúú basszus de durva a karod, láttam a képed !
hol műtötték? Kecskeméten az orvosom mutatott még a múltkor egy ugyan ilyen röntgent, szintén motoros esés. nem lehet hogy a tiéd volt?
Lackó és neked meg van még a kötömö? múltkor olvastam hogy nem valami tuti, mindig van valami baj
Páleszt nyomod rendesen? én hétvégén voltam pálinka fesztiválon
elég durva volt
Az 530as kittel érezhetően erősebb lett a gép. Alacsonyabb fordulatról kezd el dolgozni. De ami első körnél feltűnt az a plusz nyomaték. A kitt-el +15% power. A karbit is átlöktük. Így a fogyasztás is kb +1 lityi 100on. Ami a mociról hiányzik az egy rendszer vagy minimum egy nyitott dob Most a gyári van fent és fogja a gépet Cuppog
Ha valamikor eljutok Kakucsra vagy arra felétek, akkor kipróbálhatod. Én meg a Tied
A nagybetűk kiabálást jelentenek, abból gondoltam. Ezek szerint rosszul emlékeztem , EGY henger, dugó csere volt a H fórumon, amit javasoltam is, hogy keressen fel, mert ott majd megmondják pontosabban.
Csak Te azt mondtad, hogy a Husky fórumban olvastad, hogy TÖBB 510nek is henger cseréje volt De csak 1nek. Azis nagyobbra.
Hogy hogy jön ide a Japán? Eddig akárkinek mondtam hogy 440 üó van a szelepekben eddig mindenki csak nézett Csupán Összehasonlításképp írtam a Japán mocit. Mert tudtommal nem nagyon bírnak 440 üó-t Vagy mégis?
Katapult megvolt rendesen..jól elhagytad a fedélzetet
Azért jó hogy megúsztad sérülés nélkül....
hol műtötték? Kecskeméten az orvosom mutatott még a múltkor egy ugyan ilyen röntgent, szintén motoros esés. nem lehet hogy a tiéd volt?
eladó de nemnagyon akarják elvinni, sokan telefonálnak de komolytalanok
pálinkafesztivál? kecskeméti pálinkát ittam a multkor pesten egy pálinka házban háááz majd msn en egyszer irok már eked ezügyben
de egyébként itt a szomszéd faluban is pálinkafesztivál volt meg magna cum laude koncert .
nekem minden hétvége pálinkafesztivál. vagy fesztigyál
készült video is ... http://www.youtube.com/watch?v...
Páleszt nyomod rendesen? én hétvégén voltam pálinka fesztiválon
elég durva volt
Ha valamikor eljutok Kakucsra vagy arra felétek, akkor kipróbálhatod. Én meg a Tied
nem tudom egyébként honnan jött ez neki, de kiváncsi lennék rá..
lehet a stewart little a kedvenc meséje?
GD!: mit szoktál csinálni amikor éjszakás vagy, hogy ne aludj be, és ne und szét az agyad? én még csak egy órája ülök itt de kész vagyok teljesen
Csak Te azt mondtad, hogy a Husky fórumban olvastad, hogy TÖBB 510nek is henger cseréje volt De csak 1nek. Azis nagyobbra.
Hogy hogy jön ide a Japán? Eddig akárkinek mondtam hogy 440 üó van a szelepekben eddig mindenki csak nézett Csupán Összehasonlításképp írtam a Japán mocit. Mert tudtommal nem nagyon bírnak 440 üó-t Vagy mégis?