Javítanálak! ROSSZUL EMLÉXEL! NEM TÖBB HANEM EGY (1) 510-ESNEK VOLT HENGER CSERÉJE MERT KAPOTT EGY 530AS KITTET!
Magamra ismertem. Igen 13000 km-nél hengerszett csere volt. Kapott egy 530as kittet (Henger + Dugó) mert olcsón be tudtam szerezni. Bolti ár kb feléért. Nem azért cseréltem mert szarrá ment
Ha kell megmutatom az 510 hengert. Semmi baja. És a szelepekben (amit 50 üó-ként cserélni kéne) 440 üó van most. Japán mociknál mennyi üó-ként kell cserélni ?
Sziasztok!
Na ide is beteszem a kérdésem hátha kapok rá választ. Van itt köztetek KTM 690 Duke tulaj? Ha nincs akkor olyan aki ment már ilyen motorral? Ha ilyen sincs akkor olyan aki látott már egyáltalán ilyen motort. Szóval aki ismeri a típust van vele tapasztalata az mondhatna róla pár szót. Most nagyon megtetszett a kisDuke és lehet, hogy a következő motorom ilyen lesz, ha leér róla a lábam.
Én is nézegettem őket, az 510 üzemórás, de elvileg sokkal virgoncabb is. Ahogy a husqvarna topikban olvasgattam, több 510-nek is hegerszett cseréje volt (ha jól emlékszem) olyan 12-13000 km körül, ami üzemórában még elég jó is volt. De szerintem a H topikban pontosabban megmondják neked.
(Nekem egy DRZ is elég, hogy mindennap az életemért küzdjek. )
Sok Enduros még 10/50-et sem tesz bele,mert csak elégeti a dagonyában,álló helyzetben...A könyv szerint 50-es kell a Bergbe...bár a könyv egy litert ír(most néztem meg) de nekem annyi még sosem volt benne...
Fékfolyadékból is Ipone-t használok....bár fogalmam sincs mivel szerelik gyárilag de verseny változat nekem jobban bevált mint amivel elhoztam...Brake Fluid 300...
a motoron még csak a tank nem fekete ( azé rinyált vagy félévig)
meg ott a patkány is.
ez csak GeDeon lehet
És milyen az 530 as biznisz? nagyon erős? bár gondolom addig sem volt gyenge.
Magamra ismertem. Igen 13000 km-nél hengerszett csere volt. Kapott egy 530as kittet (Henger + Dugó) mert olcsón be tudtam szerezni. Bolti ár kb feléért. Nem azért cseréltem mert szarrá ment
Ha kell megmutatom az 510 hengert. Semmi baja. És a szelepekben (amit 50 üó-ként cserélni kéne) 440 üó van most. Japán mociknál mennyi üó-ként kell cserélni ?
Na ide is beteszem a kérdésem hátha kapok rá választ. Van itt köztetek KTM 690 Duke tulaj? Ha nincs akkor olyan aki ment már ilyen motorral? Ha ilyen sincs akkor olyan aki látott már egyáltalán ilyen motort. Szóval aki ismeri a típust van vele tapasztalata az mondhatna róla pár szót. Most nagyon megtetszett a kisDuke és lehet, hogy a következő motorom ilyen lesz, ha leér róla a lábam.
(Nekem egy DRZ is elég, hogy mindennap az életemért küzdjek. )
http://szme.kozos.info/?q=node...
A VB-n motorex 10w-60 powersynt
Szerintem jó olaj a katana!
A szorgosnak is jobb hangja lett a katanától!
Na meg ha Lánczi Sanya bergjében jó volt nekem is jó a katana!
A bergről mit írnak? Elegendő a 10w50?
Mekkora különbség van amúgy az 510 és a 610 között? Súly, Teljesítmény, teljesítményleadás stb? Melyiket lenne érdemesebb venni?