Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na faxa sikerült is beszerelni...király..Na majd holnap meglesem..Én meg megcsináltam az ülést remélem jó lesz, holnap ki is tesztelem..Meg meglesem neked mennyi hely van közötte
Ma én is mocival jártam a várost xenon is beleugrott a vasba délután holnap mehetünk.
Csak is 2!
Phuuu Na most értem ha a DIRT PARK-ból----Jól el fáradtam ...Nyomtam a Quadot is És sok jó kép is született
Holnap guruljunk akkor délután!
Szia,mikor akartok indulni és mivel?2 keréken v.4 keréken
Menj mááá
Akkor segíthetnél!
Elhozhatnád a gyári dobjaim! Pleeeeez
Én holnap áthaladok Dabason 2x is , de nem Raptor dobokért és nem is motorral megyek. Meló.
beszóóótá vazze?
Valaki holnap jön a Raptor dobokért Dabasra?
Koph, Tomekkk jönnek!
Dió? Valaki?
no para megyek! csak még nem tudom mikor. nagyon messze van, oda majd akkor megyek amikor már tutkóra bejön a nyár.
de biztos nagyon király pálya. majd yamaha csabival megyek. neki biztos feküdni is fog, nagyon érzi a csúsztatást.
drága dolog, nem kicsit... most néztük
na megyek a zasszonyálaté'
de egyszer eljöhetnél Te is visontára mondjuk...
ne csak mi utazzunk már annyit...
hunnye bakker! egyszer csak be kellene biznicelni egy vatta új gumit.
na, ezt sejtettük.... te meg maradsz a Jégernél, mi?
ha vékony már a gumi attól is pattoghat, nem tud eleget nyúlni
passz, a program manágertől függ
ha a hétvégén eljutunk visontára akkor lehet, most az jön, szar idő esetén csúszik minden, ahogy néztük esélyes is...
2szer voltunk idén először viharos szélben...
aztán meg esős hidegben... persze elötte-utána 1 hétig tuti jó meleg...
értem, szóval végülis keményíteni kell. de nekem meg már olyan kemény hogy ihajj.. .
szerinted én tudom?
központin alul egyet be
elsőn a rugóelőfeszítésen 2 teljes fordulat be, meg a tetején az állítót egyet be...
ez volt a parancs
de hogy mire jó.... majd úgyis telefonos segítséget fogok kérni
ez ilyen néha kell offródolni is
jövő hét után nem jöttök át?
hát ja jogos.
de én alapból nem tudok supermotózni, fater felvilágosított. gyorsnak egész gyors vagyok de amit művelek az szörnyű. úgy hogy ki vagyok okosítva , majd megmutatom hogy megy ez

na és mit kell állítani? kíváncsi vagyok. én nem merem csavargatni mert fingom nincs mi mit csinál
ja ami a csövön kifér... a csúsztatós kanyarba kecsón, mondom szórakozok, megcsúszott a hátulja azt annyira tetszett hogy közbe elfelejtetem az elsőféket... csak csúszok-csúszok kanyar elfogy motor visszadönt kis terepezés...
egy kicsit mintha darálna az eleje amikor döntve van és erősen fékezek, de egész délután kb 2szer éreztem kecsón...
de már mondta Zoli hogy mit állítsak hogy jobb legyen
meg szerintem még úgy se megyek mint tavaly év végén, kell egy pár alkalom visszaszokni

ez a te csinálod szarul meg olyan, hogy tavaly nekem is pattogott, hátrébb ültem és akkor meg nem (annyira), de úgy meg kényelmetlen volt..., szóval rohadjon el nehogy már én igazodjak a motorhoz... igazodjon az hozzám...
azt vágom, itt a Pisti is úgy bizniszelte, de nagyon drága...

és pattog még a tiéd? enyémre megint rájött... de én is rájöttem hogy meg kellene tanulni motorozni, mert valamit szerintem én csinálok szarul. majd hétköznap kimegyek ha üres a pálya, és kipróbálok pár dolgot
az a baj, hogy hétvégén nincs az az isten hogy gyakorolgassak,mert akkor mindig azzal vagyok elfoglalva hogy küldjem neki ami kifér a csövön úgy meg nem lehet fejlődni technikailag. pedig nekem az kéne, a hátsófékbetétem is zsír új még
szóval olcsóbban jön ki mintha a terep futómővet alakíttatná át, mint én
az enyémen okolva Zolibá már nem vállalja el annyiért