Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havernak 450 enduro bergjébe intézem a motyókat, felakarja ő is számolni az endurózást...
kb olcsóbban jön ki ha vesz egy komplett sm futóművet az endurosat meg eladja, meg a meglévő 6-os beringer nyerget, mert akkor ehhez már lenne radiális meg faszom... kicsit bonyolult a helyzet
lehet egyszerűbb lenne eladná a faszba az egész motort azt venne egy gyári FS-t...
az enyémhez meg nem nyúhat senki az zsírkirály
mégse lett jó a futóműved, vagy mi a biznic?
mi a különbség a gyári és a mostani között?
amint sikerült kideríteni hogy nagyobb átfaragás nélkül bele lehet-e rakni ktm központit bergbe hívlak
de most akkor mi az eladó? mert én még ott ragadtam le hogy 200 vagy 220 az első hátsó teló + fékrendszer
Vogue megvan a komplett első rész ha érdekel valami akkor azon a számon "néha" elérhető vagyok
Mi újság Myki? motor király lett? mikor lesz valami jó kis motorozás?
mr. moderátor
Akkor fér beléd bőven,csak ne hogy HULK legyél
Szigetszentmiklós. Miért?
hát bakker,valami találj ki,vagy add vissza
hát lehet, nem tom, de majd megkérdezem
hali,te hova valósi vagy?
Na jó, de nekem úgy kéne feltennem hogy ne akadjon be és szakadjon le az első ágnál...meg le is lehessen viszonylag könnyen venni, mert lövészeten is akarom használni...de ott aztán pláne nem tudom hogy fogom feltenni...ha azta T-alakú toszt mondjuk 5 mm-rel szélesebbre csinálják, akkor baseball-sapi pántjára faszán fel lehetne tenni...de így
vagy a páncélodra szereld rá,az is fasza
vaaaaagy mittomén hova,de tuti fel lehet rakni
én simán feltettema bukómra
próbáld vagy az áll részre felfogatni az egyik konzol segítségével,meg 1-2 kötegelővel...vagy csak simán csavarozd oda a bukócsavarral az a T alakú konzold...csak kicsit nagyobbítsd meg a lyukááááát
Amúgy kinéztem ez a Fogsz bukót, vélemény Kinézetre nagyon bejön, az ára meg arról árulkodik, hogy nem egy szardarab, de úgy mégis? Általános tapasztalat valaki?
ja és a zsiráf fogja meginni mindet
Ugyanez elmondható sztem a RedBull-ra vagy a Bomba-ra is...én mondjuk leggyakrabban a teszkós félliterest szoktam inni , mert csak 150 Ft és visszazárható, nem muszáj meginni egyszerre az egészet...
Vedd a szádba
Nem tudom miért nem lehet az emberek magánéletét,nyugalmát tiszteletben tartani....Itt pl motorokról beszélgetünk és haverkodunk..ezért vagyunk itt majd ha valamit venni akarok benézek az "apróba" vagy valami bolba.......
...ha kijössz a boltból lerohan egy kérdező biztos vagy egy könyvárus a jehováktól.....a piros lámpánál a koldusok piszkálják a népet...ha bemegy az ember egy nagyobb épületbe megkell kostolnod valamit,hogy szabadulj és a kapunál teletolják a pofád szórólappal.....a postaládába tonna számra dobálják a gyökér újságokat.......és még csodálkoznak az emberek ha valaki bekattan és agyonveri az egyiket.......
Nem még...sehova nem tudom normálisan rögzíteni
miért olyan jó ez a monster?
mivel jobb mint a hell vagy bármi más?
mert trendi....
naneee
Pont most hoztak haverék egy maxi CooPból.. Hát hagyjuk is...
180Ft/5dl! MIntha vmi lejárt alkoholmentes sört ittam volna!
A 800 ft a múlté szóval ...

ui: az üllői boltba ne menjetek már zöld monter-ért mert elhoztam a kartonból a maradék 22 dobozzal 335ért