Elmondtam hogy mi a bajom, de látom hogy ha olvasni sikerült is megtanuljál, értelmezni nem, ezért leírom még egyszer:
1. teleszemeteled az összes topikot a kibaszott offtopik hirdetéseddel (jobb fórumokon már ezért kikúrnának a picsába);
2. át akarod baszni a népet és aki ezt beírja, annak megkérdőjelezed az állítását.
A többire inkább nem reagálnék, mert az értelme a legmagasabb alkoholtartalmú zöldségével vetekedne...
Mi a bajod neked ? Szarjankozol meg köcsögözöl...
Én nem hazugoztalak le !Inkább gondolkozzál egy kicsit !
Ha olvastad volna még suliba járok, a szüleim megneveltek csak az ilyen parasztokat utálom...
Nagy pofájuk van az interneten keresztül, de igazából még alig ütik a 160cm, kis faszú köcsögök az ilyenek...
Ide figyelj te szarjankó...nem elég hogy telefosod az összes topikot a kurva hirdetéseddel, aminek semmi köze a motorozáshoz és amikor valaki közli hogy hülyeségeket pofázol, akkor még le is hazugozod?!? Inkább menjél vissza az iskolába egy kicsit, hátha ott legalább valami minimális jómodort sikerül szerencsétlen tanároknak rád ragasztaniuk...ha már a kedves szüleidnek nem sikerült...
Azt akarod mondani, hogy 335 egy fél liter Monster?
Különbözik ez a piacon lévőktől, vagy kb. ugyanaz, csak szép a doboza? (én nem nagyon érzek különbséget ízre még a 150Ft/liter Cobra és egy Bomba között sem)
Ez nyílt titok, hogy miért vannak itt. Ez egy szervezett edzőtábor, amit svájci résztől a Dani Müller, osztrák részről a Hanson Schruf népszerűsít. Mindig azért van 2 verseny egymást követő héten, hogy ők is részt tudjanak venni rajta, illetve a Kökénynek ez plusz lóvé lehúzás...Ha tudnátok, hogy miket szokott egy elnökségi ülésen az évértékelésről írni, beszélni, akkor rájönnétek, hogy miért is jó ez neki...
1. teleszemeteled az összes topikot a kibaszott offtopik hirdetéseddel (jobb fórumokon már ezért kikúrnának a picsába);
2. át akarod baszni a népet és aki ezt beírja, annak megkérdőjelezed az állítását.
A többire inkább nem reagálnék, mert az értelme a legmagasabb alkoholtartalmú zöldségével vetekedne...
Én nem hazugoztalak le !Inkább gondolkozzál egy kicsit !
Ha olvastad volna még suliba járok, a szüleim megneveltek csak az ilyen parasztokat utálom...
Nagy pofájuk van az interneten keresztül, de igazából még alig ütik a 160cm, kis faszú köcsögök az ilyenek...
" KÍSKÖCSÖG "
De gondolom a tied valahol rohad az útszélén , hogy megkeresse a pénzt neked a Monsterre.
Nézd meg hogy mennyibe kerül...
rooftoptól lehet kapni olcsón :D:D kb 350 ft 500 ml-ben de nemtudom pontosan!
Én adom a legolcsóbban szerintem.
Mindenhol 800Ft. :S
1karton- 24db = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft
Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
Különbözik ez a piacon lévőktől, vagy kb. ugyanaz, csak szép a doboza? (én nem nagyon érzek különbséget ízre még a 150Ft/liter Cobra és egy Bomba között sem)
Szörny(ű) energiaital kapható a Coop üzletekben (az Üllőin a sorompónál lévőben legalábbis) 335 Ft/5 dl áron...