Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nézd meg a motocrossoutletben a neten! Nekik 100 féle van!
szerintem most nem a sportcélú SMR ről van szó
szerintem ebben a témában én is elég authentikus vagyok. ugyebár 2008ban elég hidegbe estem, aztán tavaly volt 2 relatív nagy sebességű esésem, az egyik nagyjából olyan 110km/h körül. idén is eldobtam már a vasat, amikor szintén nagyjából 25-30métert csúsztam betonon és velem együtt a motor is. de meg kell hogy mondjam, nem hogy a tank, hanem a hűtőidom sem ér le. 2008ban még bukógomba sem volt a motoron. ettől függetlenül sajnálom a srácot, ha tényleg így égett el. valójában nekem az a furcsa, hogy a benzin folyékony állapotban "nehezen" gyullad. a gond talán éppen az lehetett, hogy a tankban a kevés benzin, robbanó elegyet képzett a bent lévő levegővel és ezért robbant fel. de ha kevés a benzin, akkor mitől ég el egy ember? ma mind1, túl sok kérdés és lehetséges válasz kavarog a fejemben.....
Köszi!
Giraffe!Kösz az infót!Olvastam,hogy szeretél smr-t!Mi a véleményed róluk?Én is 450 sel pályázok,de nm régóta.Van amire nagyon kell figyelni?
Szerintem a légszűrő miatt nem kell átfúvókázni. Ha a kipufogóhoz beállítottad, akkor annyi és kész.
Yz 426F de 444ccm-es gyári Yamaha Rinaldi kipufogóval. K-N yamahába való szűrő.
Milyen verda? Gyári méretű a direkt szűrő?
Érdekes ez a 'mi ér le eséskor' vitatéma... Én is motoroztam 1-2 évet, szereltem is supermoto versenyeken, kivétel nélkül mind SMR-rel versenyző embereknek. Mivel főleg az osztrák versenyeken mentünk, így rengeteg KTM van, és eleső versenyzőből is van épp elég, a különböző tudásszinteknek megfelelően. De sosem találkoztam volna olyannal, hogy a tank leérjen, illetve kilyukadjon. Pedig voltak épp elég tempós esések is, ahol sokat csúszott a motor. Úgy van kitalálva, hogy csúszás közben 3 ponton érintkezik a talajjal, mint a Luca széke. Ezek általában a kormány, első bukógomba (teleszkóp alsó része)hátsó farokidom, lábtartó, hátsó bukógomba lehetőségekből valamelyik, épp hogy csúszik a motor. Az meg, hogy valaki mínuszban motorozik SMR-rel...no comment. A srác testvére miatt meg részvétem!
Főnök, ha direkt szűrőt teszek a gépbe akkor elég ha a subertűn lejeb teszem a zégert? Már így is fel van dörzsárazva a főfúvóka.
SMR!

Lehetetlen küldetés. Mindenki azt keres, de használtban sosincs eladó. Az új 75.000,- forint...
Ha azzal megcsípnének az Osztrák jardok akkor helyszínen villamosszékbe ültetnénk
heló
olvastam , hogy hétvégére tervbe van kecskemét.
most rosszul járnátok, mert gokart verseny lesz
gondoltam szólok
Kölcsönadom addig az MZ rendszámát
Monster, Rockstar, RipIt, RedBull és társai

http://penzcentrum.hu/cikk/102...
Én is elmennék szívesen csak az a baj hogy nekem Cross motorom van, futó + kocsi lenne még csak valami mocit kellene szerezni.
Hali, na milyen az új fék?milyen radiális pumpával használod?
a bőrruhád is elég vaddisznó
Mondom Ő:
Mondjuk Luki:
Biztos működnek,mert ellépett tőlem ez a fickó többször is,holott tavaly nem nagyon
apám de májer az a berges gúnya
telók működnek
Na figyejjécsak a fanbájkosoknak már ilyenkor rég lámpaoltás vanhe.
Ez pedig az, úgyhogy....
Pályázik még valaki smr-el?
Tünnyé aludni