Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nehogy elküldjenek a yardok mint minket
hánykor indulsz Fótról kawa ? legurolok majd eléd aztán go
mármint kakucsringet....
nemrég kaptam az infót, hogy a 7végére kibérelték a pályát valami rendezvény miatt :S
Gábornak küldök majd egy személyes meghívót, nehogy azt mondja, h nem szóltunk és azért nem jött
Már kezdenek elvonási tüneteim lenni!
Berozsdálnak az (akra) kipuff-ok:-)))
Ready to Ride!
csak a mezen gondolkoztam, nadrágból inkább valami zsebeset veszek majd egyszer
Helyes legalább nem látom szembejönni egyhamar
Tudod mit leszarom már Ki jön ... Én tuti megyek, ha nem jön senki akkor meg kakucsra lemegyek sztm!De jövöhétre szeretnék egy jó kis Visontát...Luki had kergessen kicsit Rámférne...
kép alapján már nem is jön be annyira ez a ruhaszett
Dió jön (ez csak természetes) , Gábor jön(ha minden igaz ), Tomekkkkkk( ha kész a motorja) jön!
Szerintem az XT-s srácok is!
Így már jók is vagyunk!
baszod de intézed a dolgokat...nekem oké.....
..........GÁBOR JÖN?
Aztán ne csak a közepe KOPH-jon a gumidnak
de ki az a koph?
Baszkiii milyen jól fényképezek!
Szombat !
Délelőtt 10.30-kor! Találkozó az M 0-ás híd körforgalomnál!
SZOPKEEEEEE...Jóvan végülis nekem is mindegy akkor majd kitaláljuk, de sztm lepence lesz akkor....majd megyek pályára akkor jövőhéten...Úgy is szétbaszna az ideg ha lemennék aztán elkezdene esni ---A lényeg mennyük húzzuk neki egy páran.
most akkor mi van?
Én szombaton érek csak rá! Pénteken bolt - vasárnap munk.hely!
Lepencézek mindenképp ,mert még az ottani emberek nem hallották a kipufogóm:-)))
Sztm sajna így lesz többség dönt Na mindegy a sok eső után mind1 csak guruljunk mááááááááááár! Holnap ha süt a nap Én akarok gurulni kicsit!
Na az jó hír...lehet akkor Én is kinéznék inkább oda De ha a többiek nem tartanak velem ....
Felhívtam ma Kakucsot és azt mondták, hogy lehet menni motorozni egész hétvégén, az oktatás "elvileg" nem fogja zavarni a napot.

Ha az időjárás is úgy akarja akkor vasárnap Kakucsolunk egyet.
Ja most szombaton! Már vagyunk egy páran!
Lepence Ring-re!
Mutass már a tiédről valami képet!
Ez nem az én motorom a képen.
Most szombaton?
színezzük a topikot Sajna friss SM fotóm nincs
ne is mond, itt is elkezfett esni az eső délután.fos az egész tavasz eddig, amikor ráertem egyszer volt jó idő eddig.......
Hétvégén jó idő lesz!
Megígérem!
Ha nem ,akkor nem.....
Itt egész nagy esik ez a szar...ahhoz képest , hogy mára napsütést mondtak...már kezdek kételkedni a hétvégébe is
OBG