Ne törődj senkivel,ha kigondoltad csináld meg! Mi van,ha egyszer majd dirt szakaszra is merészkedsz,ahol nem minden lapos? Ráadásul slickkel gondolom elesni is könnyű rajta... Kell az oda! Én a 130+ kilós fanbájkomra is feltettem,pedig azt már tényleg könnyíteni illene.
Holnap ha lesz időm felrakom a gépre és elküédöm a képeket emilben. Sajnos a mozgó képek nem igazán lettek faszák.
Emailcímed küld már el lécc a komlosy_norbertkukacvipmail.hu-ra.
Utánfutó nálunk is van, amire 3 motor biztosan felfér...de olyan autó amivel szívesen elindulnék ilyen messzire ennyi cuccal, sajnos nincs (és ami van, azt is a szülőktől kéne kölcsönkérnem, amihez nagyjából semmi kedvem)...
Hali! Itt vagyunk Dunakeszin. Hétvégén meg vagy Kakucson, vagy Gyöngyösön vagy Kecskeméten. Mindnek 50% az esélye .
Még mindig, és még soká gyári bergekkel, antihopping kupplunggal. Nemsokára felkerülnek a titán rendszerek, ha sikerül a maradék csöveket is átvinnem az Attilához, aki ilyet is megheggeszt. Ha megyünk +int Ósztriába, akkor kipuff bedugóz, esőgumi fel + v.mi tükör. Felejthetetlen a 120 kanyar, majd 20 visszafordító..
Emailcímed küld már el lécc a komlosy_norbertkukacvipmail.hu-ra.
Írtam Nektek Bergiába!
Akra copy lesz aza rendszer? Mennyiből jöttök ki /db?
Még mindig, és még soká gyári bergekkel, antihopping kupplunggal. Nemsokára felkerülnek a titán rendszerek, ha sikerül a maradék csöveket is átvinnem az Attilához, aki ilyet is megheggeszt. Ha megyünk +int Ósztriába, akkor kipuff bedugóz, esőgumi fel + v.mi tükör. Felejthetetlen a 120 kanyar, majd 20 visszafordító..
Feri mondta h csináltak a gépeddel képeket! :) Sikerült felrakni őket gépre? Fééécbúúúkra kötelezőő!
igen, én tudom:70/456-59-78