Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne törődj senkivel,ha kigondoltad csináld meg! Mi van,ha egyszer majd dirt szakaszra is merészkedsz,ahol nem minden lapos? Ráadásul slickkel gondolom elesni is könnyű rajta... Kell az oda! Én a 130+ kilós fanbájkomra is feltettem,pedig azt már tényleg könnyíteni illene.
Holnap ha lesz időm felrakom a gépre és elküédöm a képeket emilben. Sajnos a mozgó képek nem igazán lettek faszák.
Emailcímed küld már el lécc a komlosy_norbertkukacvipmail.hu-ra.
komoly?
Minden van megoldjuk !
Sziasztok!Nem tud valaki segíteni?Ktm smr 450re keresek fekete tankot 2007es.
Helló!

Írtam Nektek Bergiába!
Ó, értem, kösz az infot.
Ja értem. Nem gyártatjuk, javíttatjuk, mert belehasított egy útban lévő váznyúlvány.. b..a+!
És a mennyit lehet tudni?
fp fp dobbal, meg fp akra dobbal
Utánfutó nálunk is van, amire 3 motor biztosan felfér...de olyan autó amivel szívesen elindulnék ilyen messzire ennyi cuccal, sajnos nincs (és ami van, azt is a szülőktől kéne kölcsönkérnem, amihez nagyjából semmi kedvem)...
Kösz a tippet! Idén meglátogatjuk a helyet.
Megoldjuk! Így csökkennek a költségek, egyszerűsödik a projekt . Ja! Majd lesz mit fotózni, '52-es Chevy pick up. Van hozzá stúdió?
Gurulhatunk 1et a környéken pannon7717282.
Szia!

Akra copy lesz aza rendszer? Mennyiből jöttök ki /db?
Hali! Itt vagyunk Dunakeszin. Hétvégén meg vagy Kakucson, vagy Gyöngyösön vagy Kecskeméten. Mindnek 50% az esélye .
Még mindig, és még soká gyári bergekkel, antihopping kupplunggal. Nemsokára felkerülnek a titán rendszerek, ha sikerül a maradék csöveket is átvinnem az Attilához, aki ilyet is megheggeszt. Ha megyünk +int Ósztriába, akkor kipuff bedugóz, esőgumi fel + v.mi tükör. Felejthetetlen a 120 kanyar, majd 20 visszafordító..
Akkor ez a hozzászólásom hűen tükrözi az anyagi helyzetemet
Az az igazán szegény ember aki már ígérni sem tud
Hoho. Egyenesen a tulajtól.

Feri mondta h csináltak a gépeddel képeket! :) Sikerült felrakni őket gépre? Fééécbúúúkra kötelezőő!
gondolom ha "georgedesignes-t" felhívod ,akkor csinál neked egy ilyet!
Szeva!
igen, én tudom:70/456-59-78
ilyen matrica szettet nem tudtok drz-re?
azért a gyártó terepmodellekre is gondolhat, terepen megeshet a Myki gerenda trükkje is...
Nem tudja esetleg valaki Komlosy Norbi elérhetőségét?