Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg tudnád mondani honnan szerezted, csináltattad drz-re a matrica szettet? kurvajólnézki :D
még a pitbike-okra is van ilyesmi
ja, ja giraffe megmondta......szval ez a lehetőség.........
ááá, mechanikus karbin ? gyújtástérkép? nekem a pwr commanderen befecskendező térképet lehet és azt is laptopról....bár Ago belőtte, szval nem kell hozzányúlni
Én is voltam Vasárnap Délegyháza meg Hétfőn vissza Anitával nyomtuk ketten Jó volt legalább gurultunk, és az esőt is megúsztuk
Ez egy ilyen gyújtás. Több fajtája létezik. Van olyan, amiben az egyik állásban 10 előre programozott térkép közül választhatsz, a másik álláshoz meg te tudod a térképet szerkeszteni. Egyébként meg a google barátod, keress rá a neten, ha nem mond semmit...
Mi van Csongrádon?
Bocs, de ez nekem nem mond semmit Kifejtenéd ?
Vortex gyújtás...
ma nem tudtam feladni a motyódat, mert annyi volt a meló. holnap azzal kezdem a napot!
Hello Mindenki!

Karburátoros mocin meglehetne odlani, hogy kormányról lehessen állítani a gyújtástérképet? Vagy csak injectoros mocin lehet állítgatni?

Kössz!
Elvileg Dabasra kell mennem , de majd a gyártóm kitalálja, h mikor mehetek és hova! (ha nagyon szépen megkérem, hogy kifizethessek 100 ezer Ft-ot)
ne is mond!
Végre felhívom, h mi van , mehetek -e érte erre semmi!
Ráadásul nem ingyen kértem vagy 5-10 ezer Ft-ért!
Elmegyek én is kipuff-osnak! HA ilyen jól megy nekik, akkor biztos jó meló lehet!
Hova is?
Pénteken gyertek velem a kipuff-ért!
Naaa?
Te még szarabbul jártál mint én.Tényleg nem értem,minek kell valamit beválalni amikor azt soha nem tudják teljesíteni időre.
Ne mond hogy azon a felén nem esett
Gurulhatunk valamikor
Szia,totál gáz volt tegnap és ma is az idő.még szerencse hogy vasárnap dobtam 1 Dobogókőt egyedül. muszáj szokni a vasat
kipufogóm még sehol!
Péntekre talán de nem biztos, plussz még akkor le kellene menni CSongrádra!
NEVETSÉGES! 15 napja rendeletem!
Ahha. Pénteken voltunk ott, piszok hideg volt. Vasárnap visongás volt, ehétre meg Kakucs lenne jó.
Halee Na mizu? Jó szar idő lett mi Valamikor gurulhatunk
De a legegyszerűbb az volna ha letöltené a kezelési könyvet a netről és elolvasná...abban teljesen jól le van írva az olajcsere menete...
Szia!
Az nagy gáz ha nem látod a nívó pálcán az olajat!Ugyanis azt a felső vonalig tehát maxig kell tölteni.1.4dl megy a blokkba és 0.7 dl a vázba.Fontos a vázból külön is le kell engedni az olajat!Miután beleöntöted a az olajat azután légteleníteni is kell!
A pontos olajszintet úgy állapíthatod meg hogy kb 4 perc járatás után leállítod 5 perc pihi. Mindenképp a kitámasztó alá tegyél 1 fát vagy valamit hogy egyenesen álljon a gép és utána kapod a helyes értéket.Ha esetleg van még kérdés dobjad nyugodtan.
LC4 vázba is kell 7 deci olaj ugy tudom