Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a cikkben is írják,hogy edzésnek jó a külföldieknek
2008 ban SK-ban ha jól emlékszem 1000 korona (kb.8000Huf) volt a nevezés
Nálunk meg 20e Ft felett volt, gondolom azóta voltak változások
és a külföldieknek akkor miért jó? valamiért mégis ide jönnek. pedig ha egymással akarnának motorozni, van ott is sok pálya..
kint ausztriában vagy bárhol mennyi egy nevezés? sokkal olcsóbb? mert az egy dolog , hogy sokak szerint egy .... a kökény.
én nem ismerem, így nem alkotok véleményt.
csak próbálok erre rájönni, mert elég durva.
Mit csodálkozol ezen? 2002 óta folyamatosan zülleszti a saját mga által honosított szakágat a Kökény, csak a saját pénzkivételét, lopását szem előtt tartva. Idáig tartott. Most kezdenének kapálózni az emberek, holott évekkel ezelőtt prognosztizálható volt ez az állapot...
Ciao Myki! Janos is szívesen venne gumimelegitöt
Vegre felraktam egy par kepet a hetvegere. Börni baratnöje nem bir teged. Egy kepet sem csinalt rolad akcioban
elég gáz,hogy ilyen kevesen indulnak.
de azt mondja el nekem valaki hogy miért? ennyire drága a nevezés? mert a mezőny az korrekt. csak ugye hiányoznak a magyarok.
sportértéke sajnos tényleg nincs itthon ennek a supermotonak egy picike se. hobbinak jó....
Én a MAMS helyében átnevezném svájci supermoto OB-be
sziasztok
csizmára keresek olcsó sm koptatót
aki tud az kérem jelezze
44,5es a csizma
az hogy a jóember egyedül szereli a kamiont nem segít neki senki
És mi ezen a durva? A programra visszatérve, improvizálj! Ami eddig szombaton volt, az most péntek, a vasárnapi műsor meg szombaton lesz megtartva. Az időbeosztás teljesen ugyanaz...
sziasztok supermotosok!
cr 250-esem után 650-es supermotóval próbálkozok de nem nagy szerencsével vizes füvön saras úton elcsúszik ez nem supermotónak való terep vagy csak valamit rosszul csinálok h kimegy az eleje kanyarba...a crossal tudok keresztbe haladni de ezzel nem megy nem olyan pörgős megszolidan tekergetem a gázt is!
egy két jótanács jól jönne meg alapszabály...arra már rájöttem betonon saras gumival nem egészséges döntögetni:P
Jó a derítés
Nem, úgy hogy inkább megyek a Superbikeom-al
Ok, akkor holnap talán meg lesz.
ki a 25ös valaki lökje az infót
Van valakinek módosított programleírása a hétvégi Kakucsra?
A szombati nap érdekelne pontosan. Időmérők, verseny...
Most olvastam a tököli beszámolót tesztmotor.hu-n.
Bakker ez a kép nagyon dúrva!
http://www.tesztmotor.hu/images/stories/DennyM/Hir/Supermoto_O
B/2010_1_tokol_02.jpg
06303314688
ja mindegy lecsusztam
és el akarja még adni őket? havernak lehet kellene, de nem találtuk a hirdetést...
meg tudod adni a számát?
ne szopass már, azt mondtam anno hogy írj Svédnek itt a pályamotorozás topicban vagy gsxrfan forumon és tud hozni...
Te ragaszkodtál ahhoz a dugóátalakítós valami külföldiai motyóhoz...
az hogy hőfokszablyzós önmagában nem sokat ér, ha maga a melegítő szar... mondtak nekem olyat ami 80 fokosnak volt hirdetve, azt infra mérővel épp hogy ütötte az 50-et és azt is össze-vissza...
meg vannak de vazze azt mondtad szólsz ez ügyben