Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSn ?! ..küldök fotót
Pfff na szép vagy Pityuu...
délután kb. 14.00-től!
benyomtam a maradék chili-t! MINDET! Gecci rosszul vagyok
Ja! Ááá eddig kifolyt néha kicsi a túlfolyón de most már csináltam tömítést egy csepp se jön ki azóta a kerónál

Holnap mikortól meddig vagy boltba? Valamikor beugrok akkor a cuccaimért!Hívlak előtte úgy is.
Neked sanszos is! (túlfolyónál)
Na ennyi többet nem kerózol!
Vagy vegyél tűzálló ruhát!
Na kezdhetek beszarni...Nekem hátul van a tank..Meg az új bergen is Na reszkessünk ha onnan kifolyik a kipuffra mi!
De durva nagyon ez a cikk GD..komoly.. Nem semmi!
oké, ebben igazad van, de ha egy autóban ülve, ütközés után átszúr a kormány, az már azért konstrukciós hiba. Nem?

Majd hó vége körül beszéljünk össze, jó lenne Kakucson összefutni egy motorcserére. Legalább csinálunk egy összehasonlító tesztet. Persze nem a köridőkre vonatkozóan.
-már itthon! Pont mondtam a Mártinak, h jókor indultatok!
Komoly lenne egy ilyen gurulás! (kíváncsi vagyok összejön-e)
Nem tom hány nap lehet egy ilyen és mennyi pénz ,de biztos minden cash-t megérne egy ilyen bandázás!
Lehet, hogy nem egyformán értelmezzük a leírottakat, ezért elmondom Neked, hogy mi az én fordításom:
- már a gyártó is készít hűtővédőt..., nálam ez azt jelenti, hogy OKA VAN!
- a lent leírtak miatt nem vettem gyárit (drága és sz@r).

A pályán pedig azt a 80 deka plusz súly kevésbé fog zavarni, mint a rutintalanságom az SM-el.

Ha Valaki ez alapján kedvet kapott ilyet készíteni, annak örülök, hogy segítettem, aki építő jellegű kritikával lát el, azt továbbra szívesen veszem és természetesen elgondolkodom a fikázásokon is....

Világbéke!
JAja de király lenne..Hozzuk majd össze nyár végére...Benne vok!
NA mizu hazaértetek már Ti is? Mi pont megúsztuk ....Mire hazaértünk akkor kezdett el esni
nem kell elesni
abból sok jó úgysem sül ki
A Day in the Dirt bukód nem eladó?
ok!
de semmi sex!
kop=koph!
Szerzek én jó buszt (vivaro) vagy elkérem a haver profi futóját(3 v 4 motor) és szerzünk egy vonóhorgos ferrarit! Na? Dióbácsi, kop, Te, Én!
Én MEGYEK ha tudok (még egyeztetés kérdése)
Itt vagytok valahol Keszin?
Utcán is mentek?
Ui.
Még a galériátokban is ott vagyok még a suzival:-)))
ja GD nekem nem tudott ám csinálni az a valaki ,nem fér el az idom alatt ,vettem gyárit az se passzolt 2007 esre meg nem is kapni de legalább megpróbáltuk KÖSSZ a segítséget.
és mi van a hűtő idom alatt te nagyon okos ? , ha rá ér a rázókőre ugy szakad szét mind a szar nem? na vita lezárva nekem nem volt. ha lett volna nincs ez

És nem veszi, hanem csinálja..és hűtővédőt is tud csinálni, ha a kar...
Azért van rajta oldalidom, hogy azon csússzon, ne a hűtőn...
jaaa meg kéne vasalni de mindjááá a nagyokosok megirják mit is kéne csinálni vele nem? nem törvényszerű, hogy gerendára esik Giraffe de mi van a rázoo kővel ? nekem meg csak épp ráá csuszott.
Jó, hát van aki Monster-es dizájnt vesz a motorjára...van aki inkább hűtővédőt...
ÉN IS ÉN IS!
A transit kibírja odáig simán:-)))Abba elfér 3 motor is!
Vagy a Joli néni muskátlija....