Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bátyád e-mail címére?
nem mondod honnan ismered?
Luki, majd dobj egy e-mailt mennyi bekerülne. Érdekelne engem ...
Nem kell az neked tök gagyi..Gyere inkább gurulni...Diónak megvan a rendszám Laci gyerek is kifarsult....Sok a nyugdíííjas asszonnyaa.... Na mind1 mi sztm gurulunk !
intézkedem!
fejemet teszem rá hogy anno 2-3 éve találkoztunk fent dobogókőn és még én mondtam nektek a fórum címét! TUTI
Akkor meg rakd el Nekem! Ok? Majd felhívlak az ár miatt!
összesen 2 van az országban!
Mit csináltál Totónál?
MAjd a bokádra leszek kíváncsi...
Én meg már túl soxor látom a fejét Kib...ott NTH
Fasza! Majd kérek Tomitól egyet!
Melóhelyre érkezett a csomag, így a kis Timberland cipőmképől átlépve ebbe, olyan, mint ha egy 100-as PVC csőben kellene mozgatnom a lábfejem.
Még a sportmotoros csizmám is olyan ehhez képest, mintha csak bokazokni lenne rajtam.
Ugye, ez annak az ára, hogy tartja a lábam és a lábszáram. Valamit valamiért... remélem hamar összekopunk.
Na kivel találkoztam ma?
Ez valóban jó ár(félár)
Nagyon örülök, hogy jó lett a méret
Elsőre milyennek érzed, kényelmes?
Holvannak a bőrkeményedések?
A szecsó meg
igen.
25.000 forint. Ma érkezett meg (Alpinestars Tech3). Hibátlan, egy picit poros.
rooftop!

Az a Te számod ami a hasznosholmikon is kint van?
10fok? Ja. Gokartozni, fedett pályán, ahhoz jó. Mi már megültük a BÚÉK-ot Kakucson viharos szélben. Csak ma is jó lett volna húsvétolni, aztán meg jön az "öltözzetek bőrruhába, anyák napja alkalmára..". Szóval van ok motorozni!
Te leszel az első aki megtudja de már a f.....m ki van hogy beigérik hogy időpontra megvan minden aztán semmi.Ha én így dolgoznék..
Húúú de rúúút
NaDió lesz ma balhé vagy nem ? Ez itt a kérdés? Hívj ha van valami infooo mindenképp!Ma már nem várok megyek egyedül is ha kisüt a nap
15 fok nem elég..ááá csinálok nektek mindjá havat aztán jó lesz az a 10 fok is mindjááá Nem jó semmi Örülj hogy nem esik MÉÉG