én is fiatal vagyok, de ennyire nem vagyok megzakkanva meg fel is öltözöm...na meg nem is tudok ennyire kerekezni de nagyon jól keni a srác... mondjuk amikor a pajero mellett megy el ahogy jön ki a körforgalomból...azpara
Értelme annyi lenne, hogy ez a dolog bevált, csak nem itthon , emellet még mindig olcsóbb megoldás, mint az átszelepelés. Ja és persze a cimbi (nem én!) endurózik vele télen, ott meg ugye ...és csak az elejével nincs kibékülve a srác, a hátulja jó a számára (75 kg).
A rugócsere jelen esetben úgy működik, hogy kiveszem-beteszem, mivel a két villa között elvileg a szelepelés és a rugó a különbség, plusz az SX-en állítható csavarosan az előfeszítés(az EXC-n lapkás), elméletileg az a felső "patron" is csereszabatos EXC-SX között. A tengerentúlon ez a megoldás bevett szokás, nem a kisujjunkból szopkodtuk ki . Lacsi barátom Kanadában vette a motorját 2003-ban, onnan hozta haza, ott rakatott bele SM-szettet(Behr). A két rugó között egyébként csak egy fokozat különbség van gyárilag, EXC 4.2-es, SX 4.4-es és ezt is cserélik a krosszosok odaát erősebbre . De köszi az árra vonatkozó infót !
A rugócsere nem úgy működik, hogy SX vagy EXC vagy SM rugó. Lehetnek akár tök egyformák is. A pilóta súlyához kell a megfelelő keménységű rugót kiválasztani. Gyárilag általában 70-75kg-os pilóta számára megfelelő rugó van a teleszkópban. WP rugót bármelyik KTM kereskedésben rendelhetsz, olyan 30eft körül van az ára egy párnak ha jól emlékszem.
Ez a video igen jól rávilágít arra, hogy a hülyeségnek nincsenek határai! Nem vitás, hogy ügyesen motorozik, de ha már ennyire szűk határokat hagy magának a túlélésre a csigazabáló istenbarma, akkor legalább felöltözne... tutira nagyon fiatalok, akkor ilyen felelőtlen az ember... vajon élnek még...?
Semmi értelme kicserélni Grabowsky....vidd el egy olyan emberhez aki csak ezzel foglalkozik..átszelepeli a sullyodra és az összes gyári telót verni fogja.....100-130 között szokták kompletten..az elsőt és hátsót is....
Azt tudom, hogy fúvókázni is kell. De arra vagyok kiváncsi, hogy mennyivel lesz szarabb a gyári nyitott dob méretei alapján elkészített "homemade" dob.
Vonatkoztassatok el minden mástól. Csak a két dob. Miben lesz szarabb vagy másabb az utángyártott?!
64,3 LE
Vonatkoztassatok el minden mástól. Csak a két dob. Miben lesz szarabb vagy másabb az utángyártott?!
kipróbálhatod.
Ez amúgy akra utánzat raptor kivitelezéssel