a fékzsír az egy olyan anyag ami az autósboltokban minden esetben a féklámpaárnyék visszahúzó rúgó és a fikakikapó kampó között van a polcon ja meg ha kell valakinek tudok német márkát olcsón !
Én még egyenesen sem.Nem is akarok gyorsan menni.Aki utolsó akar lenni,annak nem érdeke
Pár percig azon méláztam,honnan is ered az sm név. Nem azokat a krossz/endúró motorokat nevezték így először amelyikbe utcai kereket raktak? Akkor ők rosszul tudták,hogy az funbike?
FB
Igen, ma már csak a Husebarg FS 650 Akrapovic rendszerrel, forgalmiban 'tulaj: Bozarov'-al az igazi vérbeli SM, a többiek elbújhatnak
Más: elvileg pénteken megjön hátulra az új gumi (Brigdestone) előre meg lesz Metzeler, az van a Full-Gas-nál készleten, 7fő-kedd körül kész a gép! Az azt követő napokban megtisztítom a formaleválasztó rétegről, ápr 2-től 6-ig szünet lesz, úgyhogy bepótol6nánk a kiesett Pest-rideolást
nem kell leszólni a motoromat! jó?! főleg így hogy nem is tudok menni vele!
mentem már olyan motorral (ktmexc530r) ami már akkor emelte az elejét amikor sebességbe raktam elindulásnál meg majdnem hanyatt vert de utána még köröztem vele a cross pályán
szóval én még mindig kipróbálnám
Ezt egy olyan villanymotorszerű teljesítményleadással bíró gépről mint a tiéd, nehéz is elképzelni de van ilyen...anno első terepezésemen a 625-össel volt olyan hogy egyik pillanatban még büszkén feszítettem a nagy dög nyergében, a következőben meg már a hátamon hemperegtem a sárban és konkrétan lövésem se volt hogy hogy a faszba kerültem oda...
Mennyi volt?
Akkor már csatlakozol?
Gratulálok!
Most már nincs kifogás! Irány LEPENCE!
a multkori történetből KEREKedett ki valami
Gratulálok hozzá!
Pár percig azon méláztam,honnan is ered az sm név. Nem azokat a krossz/endúró motorokat nevezték így először amelyikbe utcai kereket raktak? Akkor ők rosszul tudták,hogy az funbike?
FB
Más: elvileg pénteken megjön hátulra az új gumi (Brigdestone) előre meg lesz Metzeler, az van a Full-Gas-nál készleten, 7fő-kedd körül kész a gép! Az azt követő napokban megtisztítom a formaleválasztó rétegről, ápr 2-től 6-ig szünet lesz, úgyhogy bepótol6nánk a kiesett Pest-rideolást
a betéteket fékzsírral kell bekenni ! azért azthittem kinézed belőlem hogy legalább ezt tudom
mentem már olyan motorral (ktmexc530r) ami már akkor emelte az elejét amikor sebességbe raktam elindulásnál meg majdnem hanyatt vert de utána még köröztem vele a cross pályán
szóval én még mindig kipróbálnám