majd linkelek képeket.le is szogeztem h nem lattam meg, telon egyeztettem... lehet en is jot mosolygok majd rajta, de 1 probat meger...vmi szethegyezettet letesztelni...
Ma megyek Debrecenbe megnézni egy sxv550-t. full carbon, olasz vb-motor elvileg,3.5milla tuninggal,csak titan alkatreszekkel.nem lattam meg de ha megwolt feldobok par kepet.a srac azt mondta h 90le folott wan,meg h minden gyari cucc megvan tovabba minden szamla. Jelentkezem ha vegeztem
Ez szóról szóra így igaz sőt a döntőbenlenyomta a testvérét is Boris Chambont aki akkoriban a Red Bull KTM csapat versenyzője volt, nekem vhs-en meg is van az egész buli. Egy futamon még a híres Kiskökény is elrajtolt,szintén megvan videón. Én emiatt szerettem bele a supermoto-ba. (ja nem a kökény miatt )
Pedig ez egy DRZ! Stephane Chambonnal a nyergében! 2000-ről beszélünk, a holtszezoni Paris Bercy csarnokban évről-évre megrendezett Guidon d'or (Arany Kormány) supermoto verseny előzetese ez a video. Akkoriban S. Chambon már nem volt aktív SM versenyző, a supersport VB-n ment egy GSX-R 600-zal a Corona Alstare csapatban. Az Arany Kormányon ezért volt kénytelen elindulni egy DRZ-vel, mert a Suzukinak nem volt rendes 4T krosszmotorja. Persze meg volt okosítva a DRZ, nyert is vele azt hiszem.
De ez a verseny inkább buli meg reklám volt, bár a döntő már eléggé vérre ment! Amúgy ez az a verseny, ahol mindedféle szakág menői csaptak össze egy fedett csarnokban supermotokkal! Nem tudom megrendezik-e még, akkoriban nagy esemény volt és az Eurosport mindig közvetítette! Ehh, régi szép idők...
az biztos tuti gép, volt szerencsém próbálni a terep verziókat és nem csak marketing szöveg a kezelhetőségéről szóló hírek
bár nem ócó, annyiért már meggondolnám a husqi smRR-eket is - ha pálya a cél
A crowbaromhoz mennyibe kerülne egy sima és egy fire iridium lencse , néhány letépővel ?