Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Luki!

A crowbaromhoz mennyibe kerülne egy sima és egy fire iridium lencse , néhány letépővel ?
Végülis én is boltbajárós crossmotort akarok a nagymamámnak
ez olyan mint amit tegnap néztem sx250 es.

"pályán soha nem használt" 2002 es évjárat"

talán 2000 esnek elment
majd linkelek képeket.le is szogeztem h nem lattam meg, telon egyeztettem... lehet en is jot mosolygok majd rajta, de 1 probat meger...vmi szethegyezettet letesztelni...
Tottes! Nem jöttél a hétvégén...Kell még, vagy elpasszolhatom másnak?
Nincs is még április elseje...vagy valami tudatmódosító szereket szedsz? Te el is hiszed amit írsz?
Ma megyek Debrecenbe megnézni egy sxv550-t. full carbon, olasz vb-motor elvileg,3.5milla tuninggal,csak titan alkatreszekkel.nem lattam meg de ha megwolt feldobok par kepet.a srac azt mondta h 90le folott wan,meg h minden gyari cucc megvan tovabba minden szamla. Jelentkezem ha vegeztem
Travis Pastrana, az egyik régebbi x-games-en, DRZvel indult supermotoban.Azt hiszem ez a 2005-ös volt. Természetesen agyon tuningolva.
Ez szóról szóra így igaz sőt a döntőbenlenyomta a testvérét is Boris Chambont aki akkoriban a Red Bull KTM csapat versenyzője volt, nekem vhs-en meg is van az egész buli. Egy futamon még a híres Kiskökény is elrajtolt,szintén megvan videón. Én emiatt szerettem bele a supermoto-ba. (ja nem a kökény miatt )
Pedig ez egy drz!
Csak az vesz aki utólso akar lenni
Gábor akkor te is csak egyenesen tudsz gyorsan menni . . . . . . . . . . . .
Hi, javasolnek neked a Husqvarna SMR 510-et ...
Az hagyján, képzeld el nekem micsoda trauma ez a terepgumijaimmal
Beszarás, hiába keresem nincs FUNMOTO topik...most maradhatok itt a verseny supermotosok között Hát nem is tudom
2000-ben még a Funmotok is verseny képesek voltak egy kis átalakítással ugye ? Megy az idő...azóta már a ktm is funbike lett (kivéve SMR ).
Vagy utolsó utáni... DRZ még funbike sem, csak kis SegédMotor
Pedig ez egy DRZ! Stephane Chambonnal a nyergében! 2000-ről beszélünk, a holtszezoni Paris Bercy csarnokban évről-évre megrendezett Guidon d'or (Arany Kormány) supermoto verseny előzetese ez a video. Akkoriban S. Chambon már nem volt aktív SM versenyző, a supersport VB-n ment egy GSX-R 600-zal a Corona Alstare csapatban. Az Arany Kormányon ezért volt kénytelen elindulni egy DRZ-vel, mert a Suzukinak nem volt rendes 4T krosszmotorja. Persze meg volt okosítva a DRZ, nyert is vele azt hiszem.
De ez a verseny inkább buli meg reklám volt, bár a döntő már eléggé vérre ment! Amúgy ez az a verseny, ahol mindedféle szakág menői csaptak össze egy fedett csarnokban supermotokkal! Nem tudom megrendezik-e még, akkoriban nagy esemény volt és az Eurosport mindig közvetítette! Ehh, régi szép idők...
Mennyibe van ez?
Az nem lehet DRZ! Olyat csak az vesz aki mindig utolsó akar lenni
erre az is-is használatra jó választás szerintem
na majd akkor egyik hétvégén jól elkunyerálom
is is, de inkabb város, hétvégén pálya..
az biztos tuti gép, volt szerencsém próbálni a terep verziókat és nem csak marketing szöveg a kezelhetőségéről szóló hírek
bár nem ócó, annyiért már meggondolnám a husqi smRR-eket is - ha pálya a cél
Gumicsizma
már csak egy jó rozsdás fél centi vastag kazánlemez hiányzik a talpáról