Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem értem
lehet hogy erős meg vadállat de akkor is van rajta fék meg kuplung is, én simán kipróbálnám, Zrider beszámolhatna már lassan az övéről
köszönöm,nekem még bejön a narancs,majd esetleg később variálok
Na de...ez...narancssárga!

Amúgy a színétől eltekintve szép állat, gratula!
M E G V A N !
azaz azazkéne
Hát állítsd lejjebb a fékkart, hogy ne azon pihenjen a patád!
akkor lehet néha ezért forr el a fékem mert kicsit nyomom mindíg

a pócsi fékfőzés óta elég gyakran huncutkodik pedig már szétszedtem tisztítottam olajat cseréltem benne meg minden..
Jaja, lehet csak ki kellene próbálni egy fasza csizmát, és más lenne a szemlélet rögtön.
Akkor legközelebb egy Hattyúk tavát szeretnénk kérni!
SIDI! tetszne neked is. amikor először felvettem, a forma után, olyan volt, mintha balettcipő lenne a lábamon.
Nemnem, jobban ismer másokat, mint ők magukat!
Tényleg nem hordom, Visontára abba mentem, de már Miskolcnál megbántam, a 310-es tárcsával hátul kicsit nem nehéz elfékezni a hátulját, ha nem figyelsz, abban a batár patában semmit nem érezni.
küldtem mélt!
És kitálal
Mondjuk az A* Tech6 is hetven-valamennyi a Pardinál...bár az legalább tartós darab hírében áll...
GD a mentalista. mindíg mindent tud, lát, megérez, kitalál
73 ért fényes nappal kirabolnak? Beszarás
Nem is hordod...
Szar, vagy nem, az idei Auner katalógusban azért még mindig 269 euro az akciós! ára! Az 73 pénz...Ezt nézve jó árban vetted. Egyébként nekem is ugyanez van.
És ha megúszod az esést sérülés nélkül akkor magadat szúrod tökön a keletkezett anyagi kár miatt...
Én sem mernék, de a nappaliba jol mutatna
komolyan mondom, hogy nem mernék menni vele. pillanatok alatt földhözbaszna.
Hm, arra en is kivancsi vagyok. Egyetlen egy ilyen hasonlo gepet ismerem itt magyarorszagon, amire paszolna amit irtal. Egy SXV van den Bosch Replica, ami Pesten eladó volt ( 2,5 Milla ). De ha ilyesmire payazol, akkor beszélj a magyar Husqvarna Importőrrel. Nekem úgy rémlik, hogy van még egy Husqvarna SMR 630 Eddy Seel Replica új. 75 LE, Carbon es Titan ...
e-mailben légyszi!köszi!
cső megkaptad már a szuperbenzint?
mofo.hu n tényleg nem lehet kapni motoros szemcsiket?

átnyálaztam van minden de ilyen nincs