Erre így kb. a "milyen idő lesz 2011. június 22-én 14:35-kor a Moszkva téren?" kérdésre adott válasszal egyenértékű becslést lehet maximum elkövetni...rövidebben: kurvára fogalma se lesz róla senkinek
Ha csináltatok egy nyitott kipuffot egy gyári nyitott kipuff méreteti alapján: átmérő, hossz, beömlős stb., akkor az mennyivel lesz szarabb vagy mennyivel fog rosszabbul esni a motornak mint a gyári. Tudom, hogy nem lesz olyan mint a gyári de nem is lesz százvalahányezer! ! ! Nincs gyárira lóvém Kössz!
Halihó!
Egy jó barátom azon gondolkozik, hogy 525 EXC-jében kicseréli a villa rugóit SX-rugókra. Van-é itt valaki, aki tudja, hol-mikor-mennyiért lehet egy ilyet beszerezni ?
Ez a jóbarát kicsit szégyenlős, azért írtam én .
Köszönöm mindenkinek a gratulációt egy álmom valósult meg a mai napon.Igaz csak jövő héten pattanhatok a nyergébe.De ezt a kis időt már fél lábbal is kibirom.
Sorry igazad van!
De hétvégén verseny és anyira lefoglalt az elökészület hogy megfeletkeztem a dologrol.
De ha neked megfelel akkor pénteken 13-14ora fele gödöllöre átmennék. Vigyek azért 120-as és 180-ad vizgumit megnézeg látsz benne fantáziát?Cserebere?
Egy jó barátom azon gondolkozik, hogy 525 EXC-jében kicseréli a villa rugóit SX-rugókra. Van-é itt valaki, aki tudja, hol-mikor-mennyiért lehet egy ilyet beszerezni ?
Ez a jóbarát kicsit szégyenlős, azért írtam én .
SUPERMOTO mindenek felett!
De hétvégén verseny és anyira lefoglalt az elökészület hogy megfeletkeztem a dologrol.
De ha neked megfelel akkor pénteken 13-14ora fele gödöllöre átmennék. Vigyek azért 120-as és 180-ad vizgumit megnézeg látsz benne fantáziát?Cserebere?