Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg a légszűrés is zárt akkor azt se árt megnyitni hozzá
fúvókázni is kell majd hozzá, ha teljesítménynövekedést szeretnél elérni.
Dobd ki a számológépedet
én a 13.1% helyett csak 8,75%-ot számoltam. Számold csak át még egyszer! ! !
Ennyit érnek a fanbájkok, még két keréken se lehet velük közlekedni...
Akkor megmondom: hangban 1,862%-kal erősebb, 18,99%-kal recsegősebb, teljesítményben pedig 13,1%-kal gyengébb lesz mint a "gyárival" lenne
Kérlek szépen 2011. június 22-én 14:35-kor a Moszkva téren -12 fok lesz erős napsütéssel és szélcsenddel! Másvalami?
Erre így kb. a "milyen idő lesz 2011. június 22-én 14:35-kor a Moszkva téren?" kérdésre adott válasszal egyenértékű becslést lehet maximum elkövetni...rövidebben: kurvára fogalma se lesz róla senkinek
nekem is ilyen biznic van a motoron patent szerintem
Ha csináltatok egy nyitott kipuffot egy gyári nyitott kipuff méreteti alapján: átmérő, hossz, beömlős stb., akkor az mennyivel lesz szarabb vagy mennyivel fog rosszabbul esni a motornak mint a gyári. Tudom, hogy nem lesz olyan mint a gyári de nem is lesz százvalahányezer! ! ! Nincs gyárira lóvém Kössz!
hívtalak többször is!
supermotot épít? eladó ha érdekel
Sztem inkább telefonon próbálkozzon, úgy sokkal gyorsabb...
havasi zolinak is biztos akad a polcon néhány
Köszi GD, Luki! Nem voltam rest, kibányásztam a hsz-ekből girtaffe emilcímét, átadom az illetékesnek ! Köszi a gyors választ mindkettőtöknek !
Gratula a géphez! Az egyik legszebb motor!
giraffe64 lesz a nyerő ilyen ügyben, és szerintem tud is segíteni, mind a beszerzésben, mind a szerelésben.
Sztem giraffe lesz a ti emberetek
Halihó!
Egy jó barátom azon gondolkozik, hogy 525 EXC-jében kicseréli a villa rugóit SX-rugókra. Van-é itt valaki, aki tudja, hol-mikor-mennyiért lehet egy ilyet beszerezni ?
Ez a jóbarát kicsit szégyenlős, azért írtam én .
Most azért nem írtok, mert feka vagyok?
Csak az a baj, hogy úton vannak a gumik Mennyit kóstálna
Szia nekem van egy 98%-os Brigdestone elsö gumim full tükör slick ha esetleg kellene.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt egy álmom valósult meg a mai napon.Igaz csak jövő héten pattanhatok a nyergébe.De ezt a kis időt már fél lábbal is kibirom.

SUPERMOTO mindenek felett!
Sorry igazad van!
De hétvégén verseny és anyira lefoglalt az elökészület hogy megfeletkeztem a dologrol.
De ha neked megfelel akkor pénteken 13-14ora fele gödöllöre átmennék. Vigyek azért 120-as és 180-ad vizgumit megnézeg látsz benne fantáziát?Cserebere?
Április 2-6 szünet nekem a suliban, és fel akarok menni Pestre... valaki lenne az élő GPS Jöhettek többen is