na most akkor bajban vagytok fanbájkerek! Regisztrálódtam mert nem bírtam tovább szó nélkül. figyelem minden szavatokat és ha előjönnek a múlt hetihez hasonló disznóságok, biztos megkapjátok a magatokét! akkor üdv minden kétkerekű drifternek még az üllői úton egykerekező huligánnak is (vagy neki pláne). a cingár smc-s (ami egyébként irígylésre méltó) főfotográfusról már nem is beszélve...tomekkk, holnap várlak, hozd koph-t is.
szerintem ez a diadora egy rakat szart nem ér... mármint a minősége
nekem egy mx5 pro vagy milyenem van csak nem nagyon használom már és hát... össze sem hasonlítható a sidivel
alig egy év alatt szétfosták magukat a varrások, kettévált a talpa - balosnak jobbosnak is, pedig nem használtam ám olyan szinten hogy használatnak legyen betudható, haver is ugyanilyet vett neki dettó ezek a tünetek...
kényelmesnek kényelmes, meg elég jól védi a lábat - csináltam vele nem egyszer szikla-boka-motor szendvicset enduroba és szinte meg se éreztem, de a minősége egy fos... ráadásul 73e volt... most valami 90-ér sózzák rá a jónépre... gondolom akkor az olcsobb verzió milyen lehet...
szóval én inkább lebeszélnélek róla
csapjál hozzá egy kevés gempát, próbálj méretet gaerne sm surranóból azt ebay-en utánajársz valami baráti árnak, jobban jársz... legalábbis szerintem
Figyel , attól függ mire használod, de tudod mit ha neked megfelel akkor no para. Én biztos nem mernék ilyenbe motorozni Nem ragozom tovább. Ha nem kerülsz vele nagy erőhatásokba biztos bírja majd, de a kényelem is szempont ám..Havernak van egy ilyen és olyan kurva kényelmetlen..mármint a drágább társaihoz képest ugyebár De a strapabíróság is az ütés törés állóság meg a rugalmasság...stb sem mellőzendő....
ne kúrjatok föl agyilag,hogy egy kb 70-80ezer Ft-os csizma,amit a versenyzők egy része is használ(lehet h csak a márkanév azonos )az annyi mintha papucsba nyomulnék,mert magam alá fosok...
Hozzá kell tegyen volt tapasztalatom nem kevés csizmával FMX évek alatt kiteszteltünk párat Tomekkk barátommal! SIDI, FOX Alpin. Gaernie....és noname márkákat is. És nem kevés töréssel is szolgálhatok sajnos..úgy hogy képben vagyunk melyik mennyire jó
kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni. ha már így csizma téma volt mostanság: legközelebb olyat szeretnék, majd ha ez elkopik .
Írd ide be ha megvan!
nekem egy mx5 pro vagy milyenem van csak nem nagyon használom már és hát... össze sem hasonlítható a sidivel
alig egy év alatt szétfosták magukat a varrások, kettévált a talpa - balosnak jobbosnak is, pedig nem használtam ám olyan szinten hogy használatnak legyen betudható, haver is ugyanilyet vett neki dettó ezek a tünetek...
kényelmesnek kényelmes, meg elég jól védi a lábat - csináltam vele nem egyszer szikla-boka-motor szendvicset enduroba és szinte meg se éreztem, de a minősége egy fos... ráadásul 73e volt... most valami 90-ér sózzák rá a jónépre... gondolom akkor az olcsobb verzió milyen lehet...
szóval én inkább lebeszélnélek róla
csapjál hozzá egy kevés gempát, próbálj méretet gaerne sm surranóból azt ebay-en utánajársz valami baráti árnak, jobban jársz... legalábbis szerintem
de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz
Inkább nem mondok semmi rossszat
De persze az SM gárnié is jó...