Amúgy van olyan ismerős akinek Thor csizmája van és esküszik rá hogy milyen jó és nagyon szereti (de szvsz ez csak addig tart míg fel nem próbál egy tényleg komolyat)...
Sportmotornál azért a sebesség jellemzően úgy 100 km/h-val magasabb (legalábbis Hring/Pring esetében biztosan)...
Általában "csak" a talp, néha pár kisebb apróság.
De egy kis leleményességgel egy krosszcsizma is tökéletesen alkalmassá tehető SM használatra, szal emiatt fölösleges aggódnod
Mostanáig én is ebben voltam, de most kiderül, hogy cipőt a cipóboltból, és aki mindent gyárt, az semmiben sem igazán jó.
Innentől kezdve a profik mind lebeszélnek az összes olcsóbb oneal, thor, no fear, stb. csizmáról.
De örökké nem válogathatok.
haverom is egyszer elszált pont ott ahol te és neki az elsőfék ment ripityára vagyis csak az a része a mi a kormányonn van de minden csavar kihullótt meg eltörött a fékkar aztánn már nem is tudott motorozni fék nélkül
Ma voltam dokinál+röntgenen semmi komoly csak 1 kicsit meghúztam.
Tápénzen vagyok most de remélem csütörtök körül már minden oké.
Kaptam fájdalomcsillapítot meg kenegetem.
Amúgy van olyan ismerős akinek Thor csizmája van és esküszik rá hogy milyen jó és nagyon szereti (de szvsz ez csak addig tart míg fel nem próbál egy tényleg komolyat)...