Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd rájössz

Amúgy van olyan ismerős akinek Thor csizmája van és esküszik rá hogy milyen jó és nagyon szereti (de szvsz ez csak addig tart míg fel nem próbál egy tényleg komolyat)...
a poén az hogy a sidi sm koptatókra is érdemes némi vasat rakni, mert anélkül letapad... jól ki van találva...
hát itt a gaerne és a sidi csizmákat szokták ajánlani, de az jóval több mint 25k

azok tényleg faszák

Én is megkaptam h hogy mertem Forma csimmát venni
Sportmotornál azért a sebesség jellemzően úgy 100 km/h-val magasabb (legalábbis Hring/Pring esetében biztosan)...

Általában "csak" a talp, néha pár kisebb apróság.
De egy kis leleményességgel egy krosszcsizma is tökéletesen alkalmassá tehető SM használatra, szal emiatt fölösleges aggódnod
cserélhető talp/talprészek......ennyi.
én úgy tudom, hogy azok a lencsék 16 000ft körül mozognak
jaja tényleg
Köszi!

Mostanáig én is ebben voltam, de most kiderül, hogy cipőt a cipóboltból, és aki mindent gyárt, az semmiben sem igazán jó.
Innentől kezdve a profik mind lebeszélnek az összes olcsóbb oneal, thor, no fear, stb. csizmáról.
De örökké nem válogathatok.
Ennyi?
Sportmotorral zárt sisakban jártam egész napos pályázásokra, főtt is az agyam benne....

Másik kérdés, mi a különbség a cross csizma és a supermoto csizma között?
Ha lehúzod a karbiról a benzincsövet akkor rendesen folyik a benya? Keveréket te kevered vagy automata?
a sixsixone cuccok nagyon jók! legalábbis a tapasztalataim szerint
Az volt az első amit megnéztem de szellőzik. vmi más ötleted nincs? Am azért köszi
Köszi! De az marad a terepezéshez, nem motosítom.
De neked jobb a csizmád
Azt hittem első ránézésre hogy én is voltam veletek körözni. A motor meg a ruha olyan 80%ban egyezik.
haverom is egyszer elszált pont ott ahol te és neki az elsőfék ment ripityára vagyis csak az a része a mi a kormányonn van de minden csavar kihullótt meg eltörött a fékkar aztánn már nem is tudott motorozni fék nélkül
Egy 40 fokos kánikulában lenyomott pályanap után rájössz
Nézd meg hogy a tanksapka szellőzik-e? Ha nem akkor fúrj rá 1 pici lyukat.
Uraim,
csak kíváncsiságból. Miért jobb supermotozáshoz a csőrös krossz sisak a hagyományos zárt sisaktól?
kormánybefogom ment el 1 kicsit de nem komoly meg a gáz markolatom szakadt el
akkor jó
és a motorral mivan? ugy láttam hogy nemlett baja neki
Ez a 661 csizma szerintetek különbözik valamiben a Thor-O'neal, stb. olcsóbb márkáktól? (ebből jönnék ki legolcsóbban-100 EUR kb.)
Ma voltam dokinál+röntgenen semmi komoly csak 1 kicsit meghúztam.
Tápénzen vagyok most de remélem csütörtök körül már minden oké.
Kaptam fájdalomcsillapítot meg kenegetem.
Vááhh de szépen kimaradtam a jóból Ha lesz a héten gumim, kecskemétezhetünk vasnap!