Helló!
Van egy aprilia sx50-es motorom 2003-as évjárat de zsír új blokkot kapott 300 km van benne. az vele a baj h néhány km után leáll várok egy kicsit visszaindul utána egy kis idő múlva megint. Volt rajta benzinszűrő ,de nagyon megtört miatta a cső és nem folyt utána a benzin ezért le lett szedve. Ki lett takaritva a karbi, a benzincsap és kb a 3. benzincső van rajata. De ugyanaz a probléma. Ha valaki tudna vmi jó tanácsot adni annak örülnék. Előre is köszönöm
Ha a kezedben lesz az új árlista, megtennéd hogy szólsz? Mert mostanában írogatom magamnak a kívánságlistát, karbon védő meg egyebek, aztán hogy úgy osszam be a suskát Egyébként a Monsterre a 300 Ft nagyon korrekt, 150 forintért 250-es igen kevés van, akcióban előferdül olcsóbb, de amúgy nem nagyon
amint írtam, a lencsére, a napokban jön ki az új ár. a monster az jelen pillanatban promótálás alatt áll. tervezett kiskereskedelmi ára 300Ft/500ml. hamarosan az üzletekben.
Ba_meg én most kakilok be... Lekaptam róla egy fél centi vastag, szép libafos zöld fóliát... Így is karcos egy kicsit, de legalább látni lehet benne Kár hogy két év kellett hogy kiderüljön
Fóliát levetted róla? Egyszer még nagyon régen én is azt hittem gyárilag karcosat kaptam, közben csak olyan jól rárakták a védőfóliát hogy észre se vettem először...szintén ProGrip volt...
www.mofo.hu.
Itt érdeklődj, ez azt hiszem az Andrássy úti THE LAB boltnak a lapja, az ország hivatalos oakley forgalmazójáé, készséggel segítenek mindenben.
Nem, hanem egy Progrip szemüvegbe Időközben eszembe jutott, hogy a kelomotorról rendeltem őket (szemüveg és lencse egyszerre), a lencse már akkor karcos volt, mikor kicsomagoltam Ráadásul nem is úgy nézett ki, ahogy a képen
Ez az én szemüvegem, a motorhoz kaptam ajándékba.
Bár látszik és érződik rajta mosás után is, hogy láttak már benne egy-két versenyt, most egyelőre mégsem mennék bele egy új szemüveg költségébe, mert olcsób-pláne Oakleyt-nem kapok.
Kép alapján tud valaki egy pontos típust mondani? (O-Frame ből úgy látom van több altípus is, mindbe más lencse kell)
a West Endben van egy nagy Oakley bolt: "Oakley by the Lab" ott lehet rendelni dipotriás napszemcsit. egy recept kell hozzá meg sok cash. a dioptriás lencsék 50ezertől indulnak/pár +még meg kell venned hozá az eredeti keretet, azt mondták olyan 80-100ezer között jön ki cakompakk. Egyéb kevésbé márkás dipotriás napszemcsit akármeliyk optikában lehet csináltatni szeritem, olyan 30ezer körül.
Egyébként nem tudod, hogy fire lencséből (nem cross- , hanem napszemüvegbe) létezik dioptriás? Olvasgattam róla a neten, és mindenki mást mond Egyszer esküszöm bemegyek egy optikushoz aztán megkérdem. Kocsihoz és lightos városi motorozáshoz, meg nyáron jó lenne
Oakleybe kellett?
Mert utóbbi időben elszaporodtak az ebayen a replika lencsék, amik igazából már nem is replikák (szó rossz értelmében vett kínai gagyi), hanem minőségi darabok, egészen egyedi színekkel, szép optikával, eredeti árának feléért-negyedéért.
Én a polarizált Fire lencsét önmagában csak 35-ért vettem a szemüvegembe.
Én hiszek neked! Csak erre a képre hivatkoztam, mert már régebben nézegettem... senki sem tévedhetetlen! Hihetetlenül bejön a fire iridium lencse, főleg fekete bukóval Amúgy ismerem ezt a termékfotós helyzetet, kb 2 éve rendeltem istentudja honnan egy lencsét, ami úgy nézett ki, mint a fire, és kaptam helyete szép lilás-zöldeset
Kép lemaradt, ez a Fire lencseszín, ilyen az enyémé is. (régebben volt Ruby is, az X-Men-ben olyan volt a Cyclopsnak, az volt az igazi dögös lencseszín)
Az Oakley.com-on még arra is van lehetőség, hogy megnézd egy virtuális képen, melyik lencsével miylen színben látnád a világot.
A legkontrasztosabb képet a Fire adja, az Ice (kék) is nagyon szép kívülről, de az sokkal fakóbb képet ad.
Van egy aprilia sx50-es motorom 2003-as évjárat de zsír új blokkot kapott 300 km van benne. az vele a baj h néhány km után leáll várok egy kicsit visszaindul utána egy kis idő múlva megint. Volt rajta benzinszűrő ,de nagyon megtört miatta a cső és nem folyt utána a benzin ezért le lett szedve. Ki lett takaritva a karbi, a benzincsap és kb a 3. benzincső van rajata. De ugyanaz a probléma. Ha valaki tudna vmi jó tanácsot adni annak örülnék. Előre is köszönöm
Én is azt hittem full tükörlencse, aztán a nagy f@szt,
www.mofo.hu.
Itt érdeklődj, ez azt hiszem az Andrássy úti THE LAB boltnak a lapja, az ország hivatalos oakley forgalmazójáé, készséggel segítenek mindenben.
Bár látszik és érződik rajta mosás után is, hogy láttak már benne egy-két versenyt, most egyelőre mégsem mennék bele egy új szemüveg költségébe, mert olcsób-pláne Oakleyt-nem kapok.
Kép alapján tud valaki egy pontos típust mondani? (O-Frame ből úgy látom van több altípus is, mindbe más lencse kell)
Mert utóbbi időben elszaporodtak az ebayen a replika lencsék, amik igazából már nem is replikák (szó rossz értelmében vett kínai gagyi), hanem minőségi darabok, egészen egyedi színekkel, szép optikával, eredeti árának feléért-negyedéért.
Én a polarizált Fire lencsét önmagában csak 35-ért vettem a szemüvegembe.
Az Oakley.com-on még arra is van lehetőség, hogy megnézd egy virtuális képen, melyik lencsével miylen színben látnád a világot.
A legkontrasztosabb képet a Fire adja, az Ice (kék) is nagyon szép kívülről, de az sokkal fakóbb képet ad.