Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én pár éve elég nagy Oakley-guru voltam, volt black iridium szemüvegem, nem csapnálak be.
Az a grafikus kép nem mond semmit, sőt, megtévesztő.

A black iridium az Oakleynél ilyen színű, az alsó kép pedig Fire. (ez nem az enyém, de nekem is ilyen Julietem van és imádom)
Ezt a képet skubizd Elég egyforma, legalábbis nekem... a különbséget látom amúgy Csak más egy stúdióban készült kép és egy amatőr, aztán gondoltam megkérdem. Egyébként nekem keretestül kéne
Külföldön 6 ezer egy ilyen FIRE, mert ez tutira az, a BLACK iridium az általában a hagyományos, krómtükör szín.

Azt honnan tudnám kideríteni, hogy az Oakley google-m milyen típus pontosan és milyen méret? (szeretnék én is lencsét bele)
Nem is te lettél volna, ha nem szúrod ki!
Ez a lencse fire vagy black iridium Mennyit kóstál egy ilyen? Keretestül? És a monster itóka?
este majd lövök fel több képet is.
nagyon állat!
Jocikirály!
ja hogy azok? A kis naplopó Lukinál enerzsidrinkezik
Miért csak majdnem?
majdnem azt mondtam hogy ezek apraszaki lomjai
Hiányzik belőle egy csavar...
csúszik az a nyavajás betony....
úgy látom tavaly óta nem tanultatok meg egyenesen menni
mindig csak keresztbe keresztbe
de még sokan is
pannonia ringen is szépen összegyűltünk ma!
Szerintem telónál (is) ha érzed hogy gond van vele, akkor általában már rég késő...
Ja..sokat......ha minden hétvégén csak egy órát tolja neki akkor is évente egy generál.....Arról nem is beszélve,hogy 10-ből 9 töri a küllöket folyamatosan...elég sok macera.....és ha 50 óráig nem generálozod tuti a szeleptörés...a többi nyűgről meg nem is beszélve.....amúgy minden ilyen kiélezett gépet folyamatosan basztatni kell..mindig van valami...tökmindegy a tipusa.....Valamit valamiért....Persze aki évente ötször megy vele pár órát annak kevesebbet...de hát nem azért veszi az ember,hogy ott álljon a garázsban....
Te meg mire készülsz már megint?!?
Helló.Köszi a hozászolást.Pedig a hondával versenyzök azt állitják hogy negyon sokat kibir.és nem kell szerelgetni öket..