Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy beszéltek, mint ha én kértem volna, hogy álljon egy szög a gumiba! Bánom is rendesen, gondolhatjátok, be is voltam sózva az uccsó pár napba mert nagyon vártam... Majd bepótoljuk...
DE legalább Kenny 911 ott volt! (lélekben)
Jó oké...
Te tudod! ritkán jövünk össze ennyien!
Hát haver nem tudod milyen fasza kis csapattal mentünk ma egy nagy kört...Bánhatod....
Defektet kaptam Ég is az arcom rendesen... hogy beígértem és nem mentem...
Nem voltál ma?
Hogy lehet ez?
Elárulom , hogy az SMC váza is tök más a teló is meg a villa is.....csak a blokk ugyan az..... SMR és a Duke-hoz semmi köze nézd csak meg jobban.. Az is térhálós de teljesen más geometriai elosztás..
ha esetleg testnevelő tanár vagy, akkor ez teljesen normális szakmai ártalom.
háttal állva jobb. pedig még katona is voltam.
Igen, az. Szintén '07-es, 300 km-rel....még most jön a vallatás időszaka
a másik jobbon?
Kibasz.tt jót gurultunk!
Ahhoz képest, h csak beszélgettünk róla, h páran majd megyünk!
Kb. 14-en voltunk!
Nem kis kőrt mentünk!
Pólus-Dobogókő-Citadella!:-) (én még egy Budaörsöt is bedobtam, mert nem tudtam letenni a KTM-et:-))
KÉPEKET!
oké, remélem jaú lesz!
először is végy hozzá 499 000 Ft kp-t, aztán nézd meg a galériámban a DRZ alatti hozzászólásokat
jaja. de ez még tavaly készült róla. nem mintha idén szarabbul nyomná ennek már a babakocsija is egykerekű volt...
AztaQrva!
na Atti le vagyok lakkozva ,még nem láttam de azt mondta a festő joo lett,,, de lehet megcsiszolja a lakkot 2000 es papirral ,és ujra lakkozza akkor még fényesebb lessz
A DRZ fórumon már egyszer leírták, pont neked...
Üdv.

Gyári Drz SM-blokkból hogyan lehet többet kihozni?
Mondjuk E-típusú vezműtengely , karbi és elektronika?
Tehát gyakorlatilag viszonylag olcsó cuccokból meg lehet oldani?

Szélesutat!
Az első kép jobb oldalán ott egy kis csini-moci.
Nemhiába, találékony a magyar...
Köszi Ma raktam rá....A tartója a Tescoban kapható biciklis kulacstartó, csak fordítva felrakva
de komisz képecske ez.