de ha most nem bánod Kedves Nagyuram, akkor most elmegyek barátnőmhöz. Nekem legalább van társam és nem csak a melónak élek éjjel nappal, 34évesen szerintem már illene hogy 2 lurkód is legyen, de hát ez van, Te ilyen pénzcentrikus vagy, ahogy én látom másra nincs időd... na csákány
..ha egy olyan motorra vágysz ami se nem supermoto se nem túragép akkor vedd meg......ez amolyan öszvér gép....de jó és szép is....Biztos sok örömöd lesz benne ha ilyet veszel....
Tudom és most az jön,hogy 15 évig voltál francia idegenlégiós és most haj nélküli ukrán üzletember vagy.....Nem fogod elhinni,én meg Mongólia miniszterelnöke vagyok...
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Tud valaki valamit mondani a KTM 690 duke r -ről? kiváncsi lennék, hogy valakinek van e vagy tesztelte e valaki. köszi
téged? minek? el vagy rontva éld a saját életedet, majd ha valakinek nem tetszik hogy hülyeségeket feltételezel,hátha seggbebasz hát ez van, sokat tettél,megszervezted azt a 3 pályázást, elismerem, én is büszke vagyok Rád, de azóta.. kinek képzeled magad?
Bozarov: kérlek nézz utánna dolgoknak. nem csak 5ször annyi kommentet postoltam....
szerveztem 3 rendezvényt a topicnak.
hogy az életben mit értem el? hmmm arra is vannak bizonyítékaim, ugyanis az üzleteimben a fórumról többen megfordultak. mielőtt valakit megpróbálsz ócsárolni és lekicsinyleni, nézz utánna, hogy ki is az!
A trágár stílusodnak semmi köze a tisztelethez...közelebb áll a tanyasi suttyóéhoz...a fórumra annyival tettél le többet,hogy ötször annyi üzit toltál ide unalmadban.....Az meg,hogy mit értél el az életben érdekes dolog..hiszen itt mindenki azt állít amit akar.....és ha már ilyen nagyeszű vagy,akkor tudhatnád,hogy nagy ésszel nagyot lehet tévedni....
hát erre varjál gombot te barom. egyedül vettem meg a motoromat,saját pénzből,4év nyári meló után! első motoromat megkaptam igen, aztán eladtam drágábban, majd vettem több 50es rxet, volt hogy hibásan,megcsináltuk itthon,eladtuk őket..majd dolgoztam szentendrén 3évet egy borboltban,napi 5ezer ftért, amiből aztán kifizettem a ktmet. látod,én már 19évesen elértem valamit,nem pedig 34 évesen. azt hiszem én büszkébb lehetek, hogy megvalósítottam egy álmomat... és a többit is megfogom, és nem fognak zavarni az olyan emberek mint te, át kell gázolni rajtatok
A minap megtanultuk, hogy tulajdonképpen rossz topikban vagyunk, mert a fánbájk-ban lenne a sokunknak innen a helyünk.
Ma újabb okosságok jöttek a leckéhez...mi jön még ezután?
kisfiam, azért mert valaki elért valamit, azért nem kell irígykedni, meg pofázni. mert tehetetlen, hülye és arrogáns vagy, arról én nemtehetek. kurvára nem fog senki hanyat esni a szélesgumis városi cirkálódtól. az hogy nem nyalunk, az nem azt jelenti, hogy mi aztán rohadtul el vagyunk szállva. csak tudod, itt jön a tisztelet része. te mit is raktál eddig le az asztalra? nem csak a fórumon, hanem az életben! nem tudsz ugye ilyen dolgokkal dicsekedni? persze, hogy nem 19-20évesen még én sem tudtam. csak akkoriban, nekem nem nagy volt a pofám, hanem figyeltem. figyeltem arra, hogy mit mondanak az idősebbek, a tapasztaltabbak. néztem, hogy mit és hogyan csinálnak. figyeltem, hogy hogyan működik a világ.....
aztán most vagyok az aki vagyok. nem beképzeltség, nem elszállás, tettek és tények vannak mögöttem, amikre szerintem jogosan büszke lehetek. belőled meg a szűklátókörűség, az irígység és a pökhendiség beszél. fiatal vagy. szerintem inkább próbálj meg figyelni és amit látsz, hallasz értékelni.
apádra visszatérve, nekem is van. ő is szokott hülyeségeket mondani, mint bárki más. próbálj meg kicsit lazítani, mert ilyen mentalitással, hamarosan emberedre fogsz találni, aztán nem biztos, hogy a legtöbb beéri, majd egy nyaklevessel!
nem érdekli a szerelés, azért vannak szerelők. hidd el boldogulok magam is, olyan emberek segítségét mint te, nem is kérném, eddig sem kértem. picit el vagy szállva magadtól nem? de hát mondom, Te vagy az atyaúristen a hozzászólásaidból ítélve. Én nem csak a motorodat szarom le, Téged is. Attól mert beteszek egy képet nem értem miért kell egyből a másikat fikázni-"gyányolás". De hát úgy látszik Te már csak ilyen vagy.
Sztem aki feltette őket álmodni sem mert róla hogy ilyen népszerűséget szerez velük
No meg persze a "burkoltan lehülyéztük Gyurikát" zártkörű klubban
szerveztem 3 rendezvényt a topicnak.
hogy az életben mit értem el? hmmm arra is vannak bizonyítékaim, ugyanis az üzleteimben a fórumról többen megfordultak. mielőtt valakit megpróbálsz ócsárolni és lekicsinyleni, nézz utánna, hogy ki is az!
Ma újabb okosságok jöttek a leckéhez...mi jön még ezután?
aztán most vagyok az aki vagyok. nem beképzeltség, nem elszállás, tettek és tények vannak mögöttem, amikre szerintem jogosan büszke lehetek. belőled meg a szűklátókörűség, az irígység és a pökhendiség beszél. fiatal vagy. szerintem inkább próbálj meg figyelni és amit látsz, hallasz értékelni.
apádra visszatérve, nekem is van. ő is szokott hülyeségeket mondani, mint bárki más. próbálj meg kicsit lazítani, mert ilyen mentalitással, hamarosan emberedre fogsz találni, aztán nem biztos, hogy a legtöbb beéri, majd egy nyaklevessel!
És? Lehet Rád csak rád néznek egy nap 10en és mindenki azt gondolja néééézd már "egy balfasz"