Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

690SM-R-re gondolt sztem...
én sem szeretem. keihin FCR rulez!
az SMR vázhoz semmi szerintem.
ehhez nem értek....
talán giraffe64
Injektor
A váz és a blokk ugyan az, mint az SMC (koph-é) vagy az SMR... a kipufogó, a futómű és a kerék más asszem Jó kis motor, szép is, erős is, bár egyetlen motornak nem vennék ilyet.
Jogsitéma: ez a legkevésbé se izgasson, én A1+B-s jogsival immáron lassan egy éve vezetem a DRZ-t... (2009 április 9 óta) és még nem kaptak el. Bár egyáltalán nem vagyok rá büszke, és lehet neked nem lesz ekkora szerencséd Még egyszer biztos nem vállalnám be, ennyi ideig jogsi nélkül...
bevitte szervizbe de 2 óra szerelés után ugyan ugy kapta vissza
ezt el is felejtettem, hogy nem a régi LC4 vibrátoros blokk van benne tényleg. leáll? érdekes....
Havernak ilyen van ,mentem vele és szerintem f.sza jó futómű jó fék,hihetettlen de olyan simán jár mint egy sor 4-es.Gond csak annyi vele hogy folyton leál én,is szemezgettem vele de tulvan szerintem árazva
most jut eszembe, hogy ott is szükséges a jogosítvány
Ok köszi a segítséget és a tanácsokat is. A típus nagyon tetszik de még majd meglátom, hogyha kipróbálom, azért köszi mindenkinek.
nagyon jól tudod, hoyg ez itthon szinte kivitelezhetetlen dolog. esetleg ha lesz ismét KTM tesztnap, amit elég erősen kétlek, ott ki lehet próbálni.
én csak motorozni szerettem volna egyet egy jó társaságban. de ha nem tudsz jönni, akkor sajnálom. majd talán valamikor, valahol összefutunk.
Elsőre nem feltétlenül tűnik fel a kényelem (vagy hiánya), pláne utcai ruhában, úgyhogy sztem mielőtt megvennéd, mindenképpen menjél vele legalább fél órát...
Marco..ha az a motor tetszik vedd meg...ne hallgass senkire....Amúgy a típus jó..nem kell ötpercenként szerelni....
tavaly május 1.-én teszteltük többen is kakucson a KTM tesztnapon. kellemes gépezet nagyon, de vérbeli supermotonak nem mondható. GD-nek igaza van, mert láttam több srácot is, akik magasabbak, hogy elég összegörnyedve kuporognak rajta. ha utcára szeretnéd venni, "bohóckodni", akkor tökéletes gép, illetve kissebb túrákra is alkalmas. pályázni teljesen felesleges.
A méreteivel semmi gondom, én 180 cm vagy és tök kényelmesnek tűnt mikor ráültem csak sajna nem tudom kipróbálni mert még nincs meg a jogsim.
Nem én vagyok az a személy akinek ezeket az orrára kellene kötnöd....semmi közöm hozzá....és az a személy sem vagyok akinek bizonyítanod kell...Jó motorozást Visontán...
Mindig is kíváncsi voltam, vajon egyes embereknek szemtől-szembe is ekkora szája van
Apropó Gyuri, nem eladó a ktm? Kéne egy megbízható motor
szted nekem nincsen társam? viccelsz? az hogy miért nincsen gyermekem, az kicsit más tészta, szerintem ehhez nem sok közöd van. de ha szeretnéd ebbe is bele mehetünk. pénzcentrikusság....hmmmm..... a világ az, így nekünk is annak kell lennünk, ha szeretnénk valamit elérni. de hisz te is az vagy, hisz az előbb említetted, hogy mikor mit mennyiért vettél, javítottad, eladtad, dolgoztál napi 5ezerért....stb stb...
Most miért mondod, a "haj nélküli" az stimmel
Ne kezdd már megint B+
Jó gép, nekem legalábbis nagyon tetszett, csak kurva kicsi...180 cm fölött felejtős szerintem.
nem, nem jön ez. olvass utánna a dolgoknak. vagy kérdezd a fórum társakat. egyszerű az egész. vagy keresd fel személyesen az üzleteim egyikét. meg lehet nézni mivel foglalkozok, holnap meg lehet nézni visontán, hogy mivel és hogy hogyan motorozok, szívesen látunk a pályán a bergeddel. kergetőzhetnénk egy keveset.
azért voltál annyira furcsa a múltkor!