Én 4 ig érek rá de előtte nyomathatjuk ....Én reggeltől már ráérek igazából...lehet egyig megyek is egy kört valamerre, ha nem jön senki..na majd valami...csöcs
Holnap 8-kor nyit egy gumis itt Szekin Pontban 8:00-kor felhívom, remélem (ajánlom neki) hogy el tud vállalni... csak akkor csúszunk a dolgokkal, bár az expo annyira nem érdekel, mert úgy is az ismerettségkötés és a bandázás miatt megyek fel. Szóval ha minden jól megy, ott leszek holnap, ha nem akkor egyszer bepótoljuk Csak gáz rögtön az első találkozást visszamondani
örülj annak , h megjött a felni matricám és felpróbáltam az új, ruhám , kesztyűm is:-))))))))))))))))))))))))
Holnap merre csapjunk?
Beszéltem Kenny-vel, 13.00 kor végez a (forgatáson) aztán jönne ő is!
Városi bandázás lesz? Jöhetek?
Bár még FB-m sincs, nem hogy SM-em de azért szívesen gurulnék egyet veletek megint.
AkraPetivel mi van, nagyon el van tűnve?
Bozarov!
Köszi, hogy így ismeretlenül ideadtad a motorod. Városban (SM előélet nélkül) csak arra volt elegendő, hogy érezzem, milyen egy nagyon könnyű, nagyon erős és hirtelen (haragú ) motor, de a részletek úgyis csak a pályán derülnek ki. Remélem holnap nekem is sikerül valamit vennem..., aztán már csak a jó időért kell könyörögnöm, hogy kivihessem pályára. Nah, arra leszek még kíváncsi, hogy mennyi időbe fog telni azt megtanulni, hogy a kanyarban nem térden, hanem 'sarkon' kell fordulni ezekkel.
Ilyen volt az sm-em....
Na léptem! akkor holnap!
Remélem leszünk egy páran!
Ez már az én designes tervem?
Jól összeraktad:-)))
Holnap merre csapjunk?
Beszéltem Kenny-vel, 13.00 kor végez a (forgatáson) aztán jönne ő is!
A kérdésed is jogos!
Miért nem olyan mindenki , mint....
13.00 kor találkozunk!
Újpalota Kolozsvári út 47! (Kolozsvári piac!)
De most a Monsterrel gyere
Bár még FB-m sincs, nem hogy SM-em de azért szívesen gurulnék egyet veletek megint.
AkraPetivel mi van, nagyon el van tűnve?
Köszi, hogy így ismeretlenül ideadtad a motorod. Városban (SM előélet nélkül) csak arra volt elegendő, hogy érezzem, milyen egy nagyon könnyű, nagyon erős és hirtelen (haragú ) motor, de a részletek úgyis csak a pályán derülnek ki. Remélem holnap nekem is sikerül valamit vennem..., aztán már csak a jó időért kell könyörögnöm, hogy kivihessem pályára. Nah, arra leszek még kíváncsi, hogy mennyi időbe fog telni azt megtanulni, hogy a kanyarban nem térden, hanem 'sarkon' kell fordulni ezekkel.
Aztán gyertek!
Aki jön az kap a boltból egy mini Milkát!
Megnéztem ma a kiállítást, háááát, ne várjatok tőle sokat.
Arra jó, hogy bandázzon egyet az ember, de semmi extra.
Nagyon komoly!
Most este nekiállok és holnap már így néz ki!
Pont van ilyen sárvédőm , meg kipufogó!