Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most így áll az építés.... :)
Sziasztok!

Ilyen volt az sm-em....
Én 4 ig érek rá de előtte nyomathatjuk ....Én reggeltől már ráérek igazából...lehet egyig megyek is egy kört valamerre, ha nem jön senki..na majd valami...csöcs
a régi sárvédővel komolyabb!
Na léptem! akkor holnap!
Remélem leszünk egy páran!
Ha tetszik jaja lehet csinálni ilyet simán.....
Mondtam én , h a kicsikém a legszebb:-))
Ez már az én designes tervem?
Jól összeraktad:-)))
Holnap 8-kor nyit egy gumis itt Szekin Pontban 8:00-kor felhívom, remélem (ajánlom neki) hogy el tud vállalni... csak akkor csúszunk a dolgokkal, bár az expo annyira nem érdekel, mert úgy is az ismerettségkötés és a bandázás miatt megyek fel. Szóval ha minden jól megy, ott leszek holnap, ha nem akkor egyszer bepótoljuk Csak gáz rögtön az első találkozást visszamondani
Csek disz Kawa80..
Jó hogy mondod... Fel is hívom mindjárt!
örülj annak , h megjött a felni matricám és felpróbáltam az új, ruhám , kesztyűm is:-))))))))))))))))))))))))
Holnap merre csapjunk?
Beszéltem Kenny-vel, 13.00 kor végez a (forgatáson) aztán jönne ő is!
Ne is idegesíts! Fasszom, szerintem reggel elmegyek motort mosatni, azután majd kigugurlok arra... De ha nem tetszik a látvány, akkor nem megyek be!
Én mondtam........
A kérdésed is jogos!
Miért nem olyan mindenki , mint....
Persze gyere!
13.00 kor találkozunk!
Újpalota Kolozsvári út 47! (Kolozsvári piac!)
De most a Monsterrel gyere
Beszéltem Vele... Megint dolgozik
Apicsába... Akkor holnap egyedül megyek? Na az úgy nem éri.... Tényleg senki nem jön ki?
Városi bandázás lesz? Jöhetek?
Bár még FB-m sincs, nem hogy SM-em de azért szívesen gurulnék egyet veletek megint.
AkraPetivel mi van, nagyon el van tűnve?
Bozarov!
Köszi, hogy így ismeretlenül ideadtad a motorod. Városban (SM előélet nélkül) csak arra volt elegendő, hogy érezzem, milyen egy nagyon könnyű, nagyon erős és hirtelen (haragú ) motor, de a részletek úgyis csak a pályán derülnek ki. Remélem holnap nekem is sikerül valamit vennem..., aztán már csak a jó időért kell könyörögnöm, hogy kivihessem pályára. Nah, arra leszek még kíváncsi, hogy mennyi időbe fog telni azt megtanulni, hogy a kanyarban nem térden, hanem 'sarkon' kell fordulni ezekkel.
Remélem, holnap már én is tudok kerülni egyet. Megyek és megnézek egy sxv-t! Szóval szorítsatok, hogy ne érjen meglepetés.
Gondoltam , ezért is nem megyek ki Inkább motorozok a jó melegbe egyet Többet ér
Akkor én jól választottam, h inkább dolgozom 13.00-ig:-)))))
Aztán gyertek!
Aki jön az kap a boltból egy mini Milkát!
Sziasztok!
Megnéztem ma a kiállítást, háááát, ne várjatok tőle sokat.
Arra jó, hogy bandázzon egyet az ember, de semmi extra.
Baszki!
Nagyon komoly!
Most este nekiállok és holnap már így néz ki!
Pont van ilyen sárvédőm , meg kipufogó!
Akkor hp délelőtt bepróbálok egy gumist, csak akkor nem érek fel 11-re....