Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó akk én 1 re meek oda
ja vágom

eddigi tapasztalatok alapján nem vagyok nagy pályára járós. De majd ha kell hekkelek vmit rá
Gondolom arra gondolt hogy ez nem egy boka biztos csizma.Éna saját káromon meg, tanultam amikor alámfordult Kakucson! Megnyúltak a szallagok, a mai napig fáj, pedig már 2 éve volt! Azóta már vettem jó kis G-t! Hidd el megéri. Tudod olcsó húsnak híg a leve... De tényleg nem lefikázlak! Mi kb olyan 50-60 közt szereztük be a kophal! Ez csak jó tanács!
Luki sem terepezett a Forma csizmájában...csak nem lehetett a "cserélhető" koptatót levenni a talpáról
Na akkor aki bújt, aki nem... Szombat 11kor Hungexpo előtt valahol! 309210685 ha vkit érdekel a dolog! Páran már vagyunk. Ott leszünk kb 1ig, utánna összekukázzuk méga kophot mega kawa80 csávót és irány a város! De csak a külső sávban megyünk 30al
nekem az az axo csizmám ami volt ( anno ue ért vettem 25k ) kibírt 5 évet és nyüstöltem rendesen.

szerintem mivel már nem terepezek ez is bírni fogja az utcai használatot.
Meg az Oxtar, Alpinstasrs, stb...
na ezt most nem értem
Tegnap megérkezett az ellátmány!
Gondolom szponzor adta azt is mint a Tech10-est...amúgy láttam bent a múltkor a Corsaroban az SG12-esét...nem tudom mit művelt vele, de az én 5éves SG-1-esem különbül néz ki
ezért van neki egy fox forma pro csizmája is
Ha terepen használod,az első jó sáros menet után nem fog így világítani,ne aggódj!Még ha letakarítod sem!
Akkor még egyszer, Sanya után szabadon: csizmát a Sidi meg a Gaerne csinál (bár az utóbbi kérdéses hogy meddig tartja meg ezt a jó szokását), a többiek csak próbálkoznak. Persze mindenki arra bassza el a pénzét amire akarja...
Lehet, hogy max. ennyire fehéret kellene választanom, most 30k-ért hozzájutnék és azért mégsem W2, meg Rino márka.
Gratula a csizmához.

Én is hasonló fehéret készülök venni, de ezek a képek kissé megilyesztettek, nem gondoltam, hogy így világít az ember lábán.
Bár mostanában 90% az mx-eseknek fehér csizmát hord, mégse akarom kiröhögtetni magam:)
Látom Te is csak a saját károdon tanulsz...
Segítek...
mai termés megvettem a csimmám
nincsen semmi elfelejtve, csak kicsit elcsúsztam időben. holnap jönnek a képek!
g.gabor: ezt a kapubejárót keresd, itt be, és az udvarban balra megtalálod az üzletet!
nincs azzal a pályával semmi baj. higgyed el.
majd most megszereted
csatlakozom én megyek ,, igaz nem igazánn szeretem azt a pályát, de mááá nagyon teli a tököm, de majd csak lesszott valaki ,robogóval akit én is ott hagyhatok
akkor vegyél egy új Husqvarna-t
vasárnap kis bemelegítés a pann. ringen ,ha valakinek van kedve jöjjön ám