Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre

Előre is kössz!
Hello All!

Fékfolyadék tartályt hol lehet kapni? Valami nagyon kicsit keresek
Ja nem, boccs, az a javítókészlet lehet, h nem csak belső nélküliekhez van, az is szar:)
Koph megelőzött
Az a javítókészlet belső nélküli abroncsokhoz való! (egyébként szart sem ér)
A drz-dben van egy belső. (mint akármelyik biciklikerékben pl). Szöbet szedd ki, szedd le a gumit (otthon nem hiszem,h meg tudod csinálni) és egy folt a belsőre.
A szöget szedjem ki belőle? A javtókészlet, amink van olyan, hogy a szelepen át kell a gumiba fújni, úgy hogy közben a lyuk lenn van... ilyenre gondoltok?
Szerencsére van faternak egy gumijavító cuccosa, elmegyek azért, megpróbálom azzal megcsinálni, aztán mondok egy véleményt... nem akarom temetni a dolgot de félek nem lesz jó...
Belsős, csak kell rá egy folt, és kész
Hallod ilyen nekem is volt simán belsőt ragaszd meg azt csáá
Ja bassza meg az ég!
Na fejezd mááá beee rakjál már fel valamit, vagy javíts meg gyorsba.....ne máááááá
Bakker... tudom, hogy ezért meg fogtok kövezni, de nem megyek holnap Sikerült egy szép rozsdásodó szöget összeszednem, méghozzá a hátsó gumival... fincsi kis defekt, és az elsőn is vannak vágásnyomok Úgyhogy lőttek a holnapi napomnak, hacsak nincs valakinek gyorsba egy 140/70 vagy 150/70-es gumija.
Jaja... elég gizda! Bár csak funbike
Na Kawa80 itt a feladat..ilyenre kell megcsinálni a géped...elég penge sztm...na?
na mi van holnap pakolunk?
Ezt nézd meg tibi, sztem jól néz ki!
Akkor gyere Budapestre nézz be és oszd meg a banda többi tagjával az energiádat!
Mindenkit várunk szeretettel, ma este rock koncert lesz a lomposfarkas-ban! a hangszereken magyar supermotosók is fognak zenélni 20:00-tól a Fiumei út elején lévő bulihelyen!
T P
A 2. képen az most akkor SM vagy FB?
De szar idő lett Mindjááá megyek is gurulni

De én azt hittem, csak tolni fogjuk a gépeket a járdán...
Jajj azok a dobozok Nagyon hiányoznak a gyűjteményemből
megjött már a postád
Huuhu az szar lehetett. Hát eddig mentem benne pár kört, határozottan job és kényelmesebb mint az axo.

Ne kelljen benne megtapasztalni milyen egy bokaficam vagy vmi hasonló.

De majd írok mi az eredménye a tartóstesztnek