Fizika az fizika igen. És? Attól még lehet, az én pénzem, pont ahogy említetted Én pedig inkább Édesapámra hagyatkozom, számításaim szerinte közte és közted szintén akad gyenge 25 év korkülönbség, így lehet több mindent megélt/látott mint Te.
Nem vagyok és nem is voltam tiszteletlen, csak én se mondom hogy gányolod az üzletedet vagy bármidet? kapisgálod?
a fizika, az fizika. erre a közúti suhanó, kisgépre, bőven elegendő lenne egy 185/55 R15. de hát amint giraffe64 említette.......
én meg azt szoktam mondani, hogy: "Az okos ember mások kárából, a hülye a sajátjából tanul!"
Az hogy mindent jobban tudok, az azért túlzás, de mivel szerény számításaim szerint van köztünk gyenge 15év különbség, így lehet, hogy több mindent megéltem/ láttam mint te. felőlem azt csinálsz amit akarsz én csak elmondtam, hogy mi lesz a következménye az úthenger gumiknak.
a másik dolog amit el szoktam mondani a veled egyidős, vehemensen nagy dumával dobálódzó srácoknak: " Fiatal én is voltam, de tiszteletlen nem!"
Egyrészt sztem nagyon drága, majdnem 1M-ra jön ki mire kifizeted...másrészt neked ez a motor kurva nagy volna...nemcsak erőre, de méretben is.
Amúgy az 525 ha kicsit is odafigyelnek rá akkor kb. örök élet, mert terepen kihasználhatatlan az ereje (technikás alföldi egyenesek kivételével persze)...
ennyi volt osszes enduro uj Krossz semi par versenyzo mocia 3 db ennyi undorito volt maga az egesz 2 eve ezzelot sokkal szonvonalasabb volt amikor voltam .de ennyit errol soha tobbet asszonynak sem tetszet
de megmagyarázom én neked, ha szeretnéd: eddig sem foglalkoztam a hulladékoddal, ezután sem fogok. boldogulj magad.
gépészmérnök apuci, meg nem boldogul a KTM-el?
Nem vagyok és nem is voltam tiszteletlen, csak én se mondom hogy gányolod az üzletedet vagy bármidet? kapisgálod?
én meg azt szoktam mondani, hogy: "Az okos ember mások kárából, a hülye a sajátjából tanul!"
Az hogy mindent jobban tudok, az azért túlzás, de mivel szerény számításaim szerint van köztünk gyenge 15év különbség, így lehet, hogy több mindent megéltem/ láttam mint te. felőlem azt csinálsz amit akarsz én csak elmondtam, hogy mi lesz a következménye az úthenger gumiknak.
a másik dolog amit el szoktam mondani a veled egyidős, vehemensen nagy dumával dobálódzó srácoknak: " Fiatal én is voltam, de tiszteletlen nem!"
Olyan dél és egy között tervezzük , h odaérünk.
Amúgy az 525 ha kicsit is odafigyelnek rá akkor kb. örök élet, mert terepen kihasználhatatlan az ereje (technikás alföldi egyenesek kivételével persze)...
Az RMX viszont nem csúnya jószág