ha a továbbiakban is gondjaid vannak, akkor megadom egy gyógytornász barátom számát. aki kifejezetten x-sportolókkal foglalkozik. jómaga is többszörös bmx street/park/dirt magyar bajnok, illetve nemzetközi szinten is elég komolyan elismert versenyző volt.
a jövőhéten egyeztessünk. még az is lehet, hogy akkor összehozunk egy kis komolyabb dolgot vasárnapra kakucsra. szerintem menni fog, mert a jövőhetem már nyugisabb lesz.
egyelőre kakucsi bohóckodás van kilátásban, ha jó idő lesz jövőhét vasárnap, megszokni a rakat változtatást a gépen kakucs is bőven elég lesz
de mindenféleképp beröfögjük hogy merre a menet
Gart. hozzá!
Jó érzés lehet! Én is csak pillázom a motorom minden nap és gyönyörködök :-)
Remélem nem fogod sűrűn látogatni a szervízt!
1000km után bármi megtörténhet egy ilyen vassal!
Rajtam nem múlik!
Te Laci figyelj már ma nem a Kenny csinál szülinapi bulit? Lepencén azt mondta nem emléxel? Te öcsém ezt a kamu csávót komolyan mondom...PFFFF De ne tervezzél semmit..na elmegy ez a picsbe azt gurulni meg nem jön neked meg azt mondja 1-től ráér...Komolyan behalok...De tudod mit mi mentünk és ez a lényeg....
Hajrá FÁNBÁJKOSOK!
asszem kezd javulni a lábam/derekam/hátam/máraztsemtudommimfáj szindrómám
hála a gyógytornászoknak
de még nem kiabálom el
Kakucs mostanában?
Terveznék egy kis tesztet a bringával, de egyedül nincs kedvem.
de mindenféleképp beröfögjük hogy merre a menet
Jó érzés lehet! Én is csak pillázom a motorom minden nap és gyönyörködök :-)
Remélem nem fogod sűrűn látogatni a szervízt!
1000km után bármi megtörténhet egy ilyen vassal!
akkor mégiscsak supermoto lett belőle
Megadnád az msn címed? Fotózással kapcsolatos dolgot kérdeznék! kössz!
Te!
Csak gondoltam hátha reagál rá!
Holnap megyünk Velencére ( 2 nap Wellnes:-))
Mártinak ne szólj! Meglepetés:-)
mostanság fogunk menni, remélem...
Holnap megyek nyáregyházára fotózni ha gondolod ? Cross.. Kornélt fotózom meg jön egy kér ismerős..
21.00-kor van találkozó a Nyugatinál! A termében lesz valami!
Nem kell vinni semmit, se piát se kaját sőt ajándékot sem!
Te Laci figyelj már ma nem a Kenny csinál szülinapi bulit? Lepencén azt mondta nem emléxel? Te öcsém ezt a kamu csávót komolyan mondom...PFFFF De ne tervezzél semmit..na elmegy ez a picsbe azt gurulni meg nem jön neked meg azt mondja 1-től ráér...Komolyan behalok...De tudod mit mi mentünk és ez a lényeg....
Hajrá FÁNBÁJKOSOK!
Ez az igaz moto-feeling ( egyesek kedvéért funbike) !
Mondjuk még jobb lenne 2 jó kipuff-al:-)))