Megbeszélhetjük...De ha fotózom akkor max csak utána motorozás..hátamon cipelni az összes cuccot nem egy leány álom De ha fotóztunk akkor lerakom aztán húzhatunk neki..beszéljük meg
vagy msn vagy csörögj rám és megdumáljuk!
koph : Te meg, h gondolod ezt? Velem mi lesz?
Azért mert néha dolgozom már egyből egyedül tekersz?
Kedden megvan a kipufogóm onnantól már meg se ismerlek!
Na ma ismét egy jó kis kört kerültem..és végre itt a tavasz, volt vagy 18 fok napon....Kár , hogy egyedül gurultam.. Ha valakinek van kedve sztm holnap is megyek meg a szombat is ugye.
Ma leengedtük az olajat az RMZ-ből, és meglepetésünkre 1,8l jött le belőle! 1,2l kell bele szürőcsere nélkül. Franko mi? Még a kereskedésbe helyezték üzembe!
Bozarov... hát igen, egy picit erős...
nem azon akadt fel a szemem, hogy ilyen sűrűn kell olajcsere, (ha csak pályán használja az ember, akkor még ezzel meg lehet barátkozni), de a dugócsere ennyi idő alatt az már nem gyenge.
Minden SM (fs/smr/...) ilyen?
MOTORBÉRLÉSI LEHETŐSÉG !
40000/NAP/fő/nap szerelővel futóművessel Visontán!
Az árban, szállás és mindez egy HRC kittes CRF 450SMoto!
+ caució! További kérdéseket a legzepp@gmail.com-ra várom
látom, hogy te direkt csinálod a feszültséget.
én csak mondtam egy véleményt.ami az enyém,nem kell vele egyet érteni. neked is egy hengeres van,még sem drz. nem kell kötöszködni fölöslegesen.
peace
Ez érdekes. Egyébként még nem volt SXV-m nekem sem, de a következő lehet hogy ezek után csak azért is az lesz. Ha behány, megcsinálom, vagy legfeljebb lebontom.
Fost valami tüzes, forróvérű olaszosra vágyom.