Én kíváncsi vagyok, hogy boldogulsz majd az sxv- vel pályán. Szerintem az egyhengeresek kezelhetőbbek. Sajna nekem nem volt még alkalmam megkínozni egyet sem, de két ismerősömnek is volt olyan.
nagyon erős, nehéz. nem egy felhasználóbarát fajta.
Szia!
Én csak örülök, ha érdemben hozzászól valaki. Nekem ebben (még) nincs tapasztalatom.
Parancsolj, innen vettem az adatokat. http://motorsport.wplanet.hu/t...
Ugorj a végére, ott vannak amiket írtam.
Srácok,ne szapuljátok egymást...én már találkoztam Tibivel is meg Veletek is.. inkább menjetek el, aztán motorozzatok egy jót helyettem is. Nekem idénre eddig tartott a szezon...
Hát emberek.....
Illlyen csúnyán összeveszni...
2 órája olvasgatom itt a fórumot.
Majdnem kard-ki-kard lett belőle.
Levontam a konzekvenciát:-kislábtartós-nyagytankos-utcaigumis-ny
omdai hiákkal....LEGYEN PITBÁJK...
Albi járatta be. Nálam kb. 1 órát ment. Egyébként abba a gépbe 35 mm-es szívószelepeket tettem 37 helyett bővített beömlőrésszel, és vhogy intenzívebb a gázlengés. Kisebb fordulaton is jól veszi a lapot annak ellenére hogy a régebbi fejlesztésű hengerfej van rajta.
áthuzták az ülésem is jo drága volt de fasza lett albijam bergjében lévö kompottol nembirok eltelni kurva jo jol sikerült a felujjitás!csak a teloszimering elszarta magát azt kell csinálnom
ma áltam neki igazábol hézagolom a fötengelyt de mindig mást mutatnak a tolomérök má 3al tolom és 0.55re kihoztam a hézagolást de kézzel mozgatva sokallom most itt tartok amugy most vagy hengerfej is fel lesz ujjitva vagy aprokavics lesz négerlandbol
alapítok én is egy motoros pártot csak SM-nek!
Szombat délután 13.00-tól ráérek!