Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorolaj mindig frissebb lesz. Mivel folyamatosan öntögeted utána amit megeszik...
én más sürüségüt rakok haver crfjébe oladalként böbö
Ezt nem tudtam.
Nem csak egyenesben, hanem úgy alapból szar minden közúton 650 Berggel menni. Idegesítő, hogy rezeg, hogy mocskos kemény a futómű és az ülés, 3 fok gázfordulatra is azonnal reagál, és igazából ezért nem bírsz vele "normálisan" menni, állandóan agresszívan kéri a fordulatot. Vagy vered neki mint a barom, tőgázas kigyorsítások és váltogatások, egykerék vagy ne indítsd be. Én pl. az enyémet 20 -30 perc alatt "megunom" újra meg újra. Mert igazából semmire nem való. Ezért is utálják annyian, mint amennyire szeretik.
De csak az olajtér van külön, a belevaló olaj ugyanaz...
CRF
Annak külön van a váltóolaj, nem?
Engem pl. Gregus Marci került meg vele és ezt nem szégyellem, de azért én is elmentem más 660-as ának
Nem baszogatásképpen de melyik motorkerékpár (pláne SM) váltóban láttál te 75W-90 olajat. Mert én max BMW és Subaru diffiben. Máshol nem igazán használnak lekvárt....
mikó mentek ?
akkor én egy isteni tehetség lehetek
De az csak azért és akkor van hogyha naagyon-nagyon-nagyon ott van a drájver...de ha béna a vezető akkor a hipermegaracsnigépezet az magától is megnyeri ám a versenyt
azzal a szarral is körbe lehet motorkázni az embereket
Ferenc...az általad kinézett gép szervizelésére mit mondott a tulaj?Mert ahogy látom furcsállod ezt a dolgot.....
ennyi idősen nem volt időd még kipróbálni őket?
enyire ne nézz debilnek
azt hittem te raktad fel ezt a kérdést megint kamureggel
90nél a dugó/gyűrű csere nem kicsit túlzás, egy berg pl karbantartva 3-400 órát lazán el kell menjen a gyári dugójával
Engem csak a nagyon mostoha időjárás akadályozhat meg
Basszus.... Pedig jó lett volna egy izom csávóóóóóóóóóóóó! Viccen kívül, vannak fontosabb dolgok... De mindenképpen össze kell hozzni valami évindító verekedős bulit! Na?
Nem láttad még így a blokkot alulról , he?
Jó sokat írtatok basszus

Tomekk! LE kell mondanom a szombatot , péntek-szombat el kell mennem szegedre suliba Tököm ki van, hívtak ma, hogy ez a tanár írja a névsort, a szombatin meg az óra alapján lesz jegy

Myki! Hát nem tudom, én azt hittem rmz. nem vágom annyira. csak amikor megnéztem gondoltam mögmutatom. nekem tetszett nagyon
Csak hogy megnyugtassalak, én is ültem már versenymotoron Örök emlék
Dobok egy pár sort én is az S-Modell topicba.

Közben kezdem én is rommá gyúrni magam SM ügyben. (az FB-ok majd ezután). Ha jól értem, akkor inkább 'pazarlás' egy üzemórás motor 'idejét' közúton tölteni, hiszen oda bőven elegendő a FB.

Miért?
15 üzemóránként hajtómű (SAE 75W-90)- motorolaj (SAE 10W-60) és olajszűrő – csere, 90-nél már dugattyúk és gyűrűk – csere.

Ezen szempontok alapján már érthető, hogy miért nem 'szereti' a végtelen egyeneseket az SM.
Köszi