Tenx. Most az egyik fórumtársunk megbótolja velem a kdx-et, amivel eddig terepeztem, az Fc 550-et visszakerekezem krossznak, a 650es meg a Husky lesz a pályázós.
A hővédőt még nem vittem el neki, de legalább már tudja ,h kell neki csinálni, mert vasárnap a jégmotoron találkoztam vele.
Ezt a videót mutattam meg egyik autóbuzi ismerősömnek persze csak opelos annak kapcsán hogy bizonyos körülmények között és nagy tudású versenyzővel a hátán az SM gyorsabb mint egy autó!
Szegény nagyon elsápadt!
Mondom neki: pedig ez egy "Porsa"! Erre ő: ja de az opelom jobb mint a te régi szarod!
Aztán mondtam neki hogy nézzen rá a 4 éves 1.6 astrájának a hátsó DOB fékére majd az én 20 éves Audi80-asom (ABS) tárcsájára...!
Nagyot nevetünk!
A hővédőt még nem vittem el neki, de legalább már tudja ,h kell neki csinálni, mert vasárnap a jégmotoron találkoztam vele.
kb 20 kódot pötyögtem be telepités után hogy minden kiegészítő aktív legyen, szerintem teljesen feltörtem a programot. nagyon sokmindent tud..
tulajdonképpen túl sok mindent mert ugye normális videóba nem használ az ember ilyen midnenféle krikszkrakszos átmeneteket stb...
ez meg 150 és 400 mega összesen, de jónak mondják, kiváncsi vagyok már rá...
KOPH
Te ha jól tudom Sony Vegast használsz, melyiket 7-8-9 ?
van valami lényeges különbség? melyiket érdemes letölteni?
Szegény nagyon elsápadt!
Mondom neki: pedig ez egy "Porsa"! Erre ő: ja de az opelom jobb mint a te régi szarod!
Aztán mondtam neki hogy nézzen rá a 4 éves 1.6 astrájának a hátsó DOB fékére majd az én 20 éves Audi80-asom (ABS) tárcsájára...!
Nagyot nevetünk!
Köszi drusza!
Isten éltessen sokáig erőben egészségben!
Még egy kék-sárga?! Mi lesz akkor a bergekkel?
srácnak oda tudtad adni az akra hővédőt?
E' örö' é' bódottág!
sokkal szebb a kék-sárga Husqvarna
tavaly nyáron még a szobámat is ilyenre festettem
Megyek aludni - ha vki kiváncsi dobtam fel pár profilképet immaron az új dekorral. Még nincs kész teljesen