szerintem nekem agyban lesz nagy segítség, meg persze ősszel a tököm tele volt hogy hidegbe mentünk kakucson és épphogy langyos gumival jöttem le... szóval én is nagy reményeket fűzők hozzá
Svéd szerint még a gumi élettartamát is meghosszabbítja
én is ezt a láncspray-t használom, de nem vettem észre, hogy összekentem volna a melegítőt. bár az én melegítőm fekete...
ne tocsogjon a láncon a zsír, és akkor nem lesz gond sztem...
motorex teflon, a motort nem bassza össze azzal nincs gond, de ha kicsit is olajos a lánc oldala, azt fullra bele fogja keni a melegítőbe amikor tekerem fel... mert eléggé hozzáér...
de akkor ezek szerint nem raktok semmi rongyot vagy valamit amíg felrakjátok a melegítőt?!
legjobb ha megnézed a gyári könyvét
nekem is ott le van írva hogy a láncvezető után 30mm el felnyomom alulról, és 5mm lehet a távolság a villa és lánc között
bergre úgy irja a könyv hogy ha a motor kitámsztón áll, akkor közvetlen a láncvezető után felnyomod a villához és így kell 8-10 mm-nek lennie a villa és lánc között
más kérdés, aki használ gumimelegítőt: hogy csináljátok hogy a lánc ne bassza olajjal a melegítőt?
Svéd szerint még a gumi élettartamát is meghosszabbítja
tavaszig kifejlesztem a "hogyan tekerjem fel hogy ne legyen olajos technikámat"
el ne menjem Külföldiába mielött meg nem csinálja , másodpercek múlnak rajta tavasszal
jah meg kb mi pénzt fog ezért kérni?
ne tocsogjon a láncon a zsír, és akkor nem lesz gond sztem...
de akkor ezek szerint nem raktok semmi rongyot vagy valamit amíg felrakjátok a melegítőt?!
Na és mit akart?! A mocid megvenni?
Egyébként csak itt nem ír, (biztos olvas) mert szoktam látni a feltöltéseit és más topickokba írogat!
nekem is ott le van írva hogy a láncvezető után 30mm el felnyomom alulról, és 5mm lehet a távolság a villa és lánc között
Nekem sose kent össze semmit a motorexes..se a mocit se a melegítőt, se semmit...nemtom Te mit használsz?!
más kérdés, aki használ gumimelegítőt: hogy csináljátok hogy a lánc ne bassza olajjal a melegítőt?
kell hozzá torrent kliens, ha nem tudod mi az szólj
Az SXV-n más:
Hallottam mar sok trukkot, hogy kell beallitani a lancot.
Van javaslat, hogy mennyire feszitsem meg a lancot az smc n ?
Az ugy jo ha egy ponton hozzaerintem a villa aljahoz, es ugy feszesnek kell lennie ?
Hogyne!
Egy kamionnal! Mit bizalmatlankodsz?Nem is értelek..