Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát , ha már igy rámtelóztatok, meg a fater, aki régi jó ismim, az is győzködött, uh ez lett a vége
Pedig mondtam , h egy kx450f volt az elképzelésem sarazni
Mindegy, majd legközelebb, ha feljön vmi kincs.
Ha Jézus és lépés akkor gyorsan próbáld ki hogy megy-e a vízen járás!
Boldog születésnapot jó egészséget kívánok!

(...és még Aszúban fetrengő asszonynépet akinek a hobbija a motorszerelés...)
megvetted?
Pompás napot! Most nem megy , mert ezen a gépen nincs kép rólla, de majd természetes fénynél csinálok jobbat.
na nem b@szod, hogy megvette!?
Zrider, prezentáld már az uj járgányodat.

itt egy festés pimpeld SXV-t lehet csodálni, neked meg egy 100db-os ritkaság van a garázsban ami factory pimpes.
Zolikám, ha ezt Te mondod, akkor ez biztosan így is van, ugyanis Te már jártál ebben a cipőben. Életvitel terén, amúgy is nagy példakép vagy számomra. Köszönöm a jókívánságokat!
Gratulálok A lexebb férfikor. Érjél még min 2xennyit
Jézusi korba léptem!
Elvileg matrica!
Az oké hogy vállalod nem az volt a gond hanem mivel volt "arc" a nick mögött nem is néztem ill nem szoktam lesni ki honnan....!
A másik meg ha elmondom kinyírsz!
Nem vágtam le az SM-Bereg témát hanem simán SM-Berg-nek olvastam!
Elnézést ez már az én betegségem (bergségem)!

Küldök mailt nem offolunk itt!
Zsír a festés! De ha ráülsz, akkor a bőrruci nem fogja lekoptatni?
és ennyi idő után csak most nézed az adatlapot, h kivel beszélgetsz? én vállalom az arcom
mostmár kosatt01@freemail.hu

Mszalkai? Kicsoda?
kosatt@freemail.hu ez a tiéd?
Most nézem az adatlapodon, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében laksz! Van köztünk ötszáz akárhány km és nekem van egy barátom aki szalkai csak ide költöztek kb.8-10 éve!
Megtisztelsz,
és egyben a szívemben forgatsz egy mácsétát!
Naa, ezen nekem az tetszik, h a kék és a sárga szinárnyalata eltér a gyáritól. Ilyen Berget nem láttam - főleg az utakon
Köszönöm hogy szóltál!
Ha szükségem lesz valami ilyesmire tudom hogy hozzád kell fordulni!
hehe
hát ez pedig ilyen... mondjuk a matricatémát én feladtam villámgyorsan, nincs türelmem ilyenekkel foglalkozni.. pláne nincs megcsinálni tavaly megcsináltam, erre széttörtem a verdát idén elkezdtem, felidegelt, földöhzvágtam (mindent ami a környéken volt) , és a motor még egyben
Láttam még régen valahol talán egy német fórumon ezt a berget és úgy gondoltam hogy ha egyszer meglesz akkor ilyenre megcsináltatom!
Biztos sokat akartam!
Kell konzerv? Én ezek eladásával foglalkozom.. Küldjek egy kamionnal?
Az nem pech hanem apech!
Most már szarok az egészre! A fasz kivan hogy kurvára szerencsémnek kell lennie ha megkeresek valakit azzal amivel foglalkozok és szarik rá vagy hogy nincsen szerencsém....!
Ez olyan mint amikor életbe vágóan fontos dolgod akad az orvosnál az meg szarik rád! peched volt...
Te milyen matricát szeretnél?