Biztos látják a tel számon, hogy az APEH-nak bedolgozok statisztikai összefüggés kimutatásba! Pedig csak a számokat rendszerezem hogy beszélni tudjon az illetékeseknek!
bocs az Off -ért de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
89.000 Ft-ért hirdeti az ember:
Szia,
Kösz a postádat, a SONY VAIO VGN-NW250F készletekben elérhető. Ez teljes tartozékokkal vadonatúj. Ez magyar billentyűzettel és 2 éves jótállással jön érvényes Magyarországon.
Ez igazságos, hogy megengedi neked, hogy tudd, hogy szállítani fogjuk a laptopot a boltunkból az Angliában, ahol minket lokalizálnak. Azt kézbesíteni fogják a küszöböd benn, amit annak 48 órája, hogy szállítsák azt az éjjeli expressz szállításunkon keresztül, a FedEx által kiszolgál.
Ha érdeklődő vagy, azután azt válaszolod annyira, hogy tudunk, járj el másik részletekkel. Reméljük, hogy megint híreket kapunk tőled. Köszönöm.
Ez egy hosszú folyamat vége, csak már letettem a dologról, és most írtam a kawa által említett "cégnek" ......
még egy válasz se hogy baszki macera nem vállalom stb....
tavasz óta nem változott semmi mert akkor is próbáltam akiket itt szoktak emlegetni mittudom én milyen decor..
Vagy 5-6 ilyennel foglalkozó cégnek írtam azoknak is akik itt a fórumon felmerültek!
na fasza!
Azoknak vagy egy hete mert láttam a hirdetésüket az apróba!
Az a baj, hogy a Google képek közt sem találok nagyon kedvemre valót...
Még leginkább ez a motívum tetszene: http://www.ktmworld.com/upload...
Vagy valami Monster Energy-s.
A faszom tele van az összes dekoros köcsöggel amelyik hirdeti magát itt is meg bárhol máshol! A fasz kivan azokkal a majmokkal akik még egy baszott emailre se tudnak válaszolni se telefont felvenni ha egyáltalán kicseng! Remélem mindnek annyi munkája van így télen hogy a körmére fagy a matrica!
Én egyedül. Ha olyan a kedven szivesen barkácsolok. Amúgy www.foliavagas.hu ,itt van egy kis video is. Hőlégfúvóval melegitve nagyon könnyen rá lehet húzni az ivesebb felületre is.
Szia, klassz az oldalad, tetszik, különösen a hőerőműves kép, azt nagyon eltaláltad.
Az e-mailedet kódolva tedd ki szerintem, mert tele leszel kéretlen levelekkel.
Akkor sértődnék ha azt mondanád a hogy amit a múlt héten ittam atyai jó barátom pincéjében birs meg lasponya pálinka nem jó cucc!
jó kép,tényleg látszik amit mondtál!
89.000 Ft-ért hirdeti az ember:
Szia,
Kösz a postádat, a SONY VAIO VGN-NW250F készletekben elérhető. Ez teljes tartozékokkal vadonatúj. Ez magyar billentyűzettel és 2 éves jótállással jön érvényes Magyarországon.
Ez igazságos, hogy megengedi neked, hogy tudd, hogy szállítani fogjuk a laptopot a boltunkból az Angliában, ahol minket lokalizálnak. Azt kézbesíteni fogják a küszöböd benn, amit annak 48 órája, hogy szállítsák azt az éjjeli expressz szállításunkon keresztül, a FedEx által kiszolgál.
Ha érdeklődő vagy, azután azt válaszolod annyira, hogy tudunk, járj el másik részletekkel. Reméljük, hogy megint híreket kapunk tőled. Köszönöm.
Őszintén,
Abner Ira
Ettől rendelnétek?
még egy válasz se hogy baszki macera nem vállalom stb....
tavasz óta nem változott semmi mert akkor is próbáltam akiket itt szoktak emlegetni mittudom én milyen decor..
na fasza!
Azoknak vagy egy hete mert láttam a hirdetésüket az apróba!
Még leginkább ez a motívum tetszene: http://www.ktmworld.com/upload...
Vagy valami Monster Energy-s.
Én a george -val(motormatricak.hu) éppen maiban vagyok!
Idáig korrekt! Csak a méreteit nem tudja a KTM -nek! Ami mondjuk elég fura!?
A faszom tele van az összes dekoros köcsöggel amelyik hirdeti magát itt is meg bárhol máshol! A fasz kivan azokkal a majmokkal akik még egy baszott emailre se tudnak válaszolni se telefont felvenni ha egyáltalán kicseng! Remélem mindnek annyi munkája van így télen hogy a körmére fagy a matrica!
ON
http://www.web-designz.com/too...
Jó ötlet az a mailcím dolog, majd átírom.
Köszi a jó kívánságokat, neked és a családodnak is hasonló jókat!
Az e-mailedet kódolva tedd ki szerintem, mert tele leszel kéretlen levelekkel.