Régebb óta meg van a webed, mert én már rátaláltam talán több mint 1 hónapja is már! Gratulálok az új munkahelyedhez! Megélhetési hobbista leszel ami nagyon jó munka!
Jó egészséget és Békés Karácsonyt az egész családodnak!
Köszi, ha lehet akkor tavaszra elkérném . Én a vázzal kapcsolatban arra gondoltam,h nekem nagyon bejött a teló karbonmatricázása, igy lehet kipróbálom a vázon is.
Huha. Most jól bekérdezgettél!
A gumiról továbbra is annyit tudok mondani, hogy az én tudásomhoz képest megfelelő. Pályán nagy melegben is tapad rendesen, párszor karcolt már a lábtartó vele, de azért akkorákat ritkán döntök még. Csúszni nem csúszik az eleje erős fékezéskor sem, bár volt már, hogy poros kanyarban elment az első és elfikáztam.
Tartósnak eddig tartós, szinte új volt, mikor elhoztam a motort, a kis szőröket én radíroztam már le a pereméről, de még szinte alig kopott. Viszont mivel eddig mindenki a slicket javasolta, elképzelhető, hogy tavasszal lecserélem arra. Mégiscsak jobban megfelelne a célnak és talán bátrabban is mennék azzal, nem tudom.
A fék eddigi tapasztalataim szerint brutális, kicsit nem figyelsz és fejre állsz, ha reflexből rámarkolsz a fékkarra. Nekem nem tűnt fel, hogy pályán esetleg felpuhulna, eddig bírta rendesen.
De újra hozzáteszem, kiscsikó vagyok én még supermotozásban a többiekhez képest!
Szeva Albi!
Megnéztem a honlapod,tényleg nagyon frankó!Grat hozzá!
Épp a múltkor kerestelek,korábban említettem,hogy megkérdezném a véleményedet azzal a ContiForce SM-el kapcsolatban(tavasszal esedékes nálam egy gumicsere,aztán addig kitalálom milyet vegyek...)
Kérdéseim:mennyire tapad,mennyire mély döntéseket enged illetve hogy az élettartamára mennyit saccolnál?Láttam,hogy voltál párszor pályán is annak a kiképzésnek mennyire felet meg? Továbbá láttam,hogy a TE gépeden is ugyan az a 2 dugós úszóágyas szürke Brembo nyereg van mint az enyémen.Erről mi a véleményed?Pályán,fokozott igénybevételt is bírta,vagy tervezed már a cseréjét?
Köszi szépen a segítséget!
Boldog Karácsonyt!
Jah, jópofa. Az a kép keresett nekem "véletlenül" 30ezer Ft-ot.
Ellopta a Dörmögő Dömötör c. újság még nyár elején, s egy a házimacskáról készült cikkükhöz felhasználta illusztrációként, persze szerző feltüntetése és az én megkérdezésem nélkül.
Keresztlányom hívta fel rá a figyelmemet. Írtam is a főszerkesztőnek nyomban, s peren kívül követeltem némi kárpótlást. Egyből bele ment, vita nélkül...
Kicsit hanyagoltam az oldalt mostanában, épp visszaolvasgatok.
Mióta nem voltam történt egy, s más, többek között elkészült a weboldalam, itt megtekinthető.
De ami talán még nagyobb örömmel tölt el, januártól hivatalosan is fotóriporter leszek a megyei napilapnál Gyöngyösön és környékén. Úgy érzem ezzel rátaláltam az utamra, hisz kevesen mondhatják el, hogy a hobbijuk a munkájuk is egyben.
Család jól van, baba növöget (szerdán lesz 4 hónapos), motor téli álmot alszik, hó is van bőven errefelé.
Ha megint nem jönnék egy darabig, mindenkinek békés, boldog karácsonyt és új évet kívánok előre is!
Van egy gyári kipufogó hővédő lemezem a könyökre a bandázs helyett, ha gondolod.
Szép lett amúgy, lassan énis kapom szét a gépet, de én a vázat is festeni akarom.
Régebb óta meg van a webed, mert én már rátaláltam talán több mint 1 hónapja is már! Gratulálok az új munkahelyedhez! Megélhetési hobbista leszel ami nagyon jó munka!
Jó egészséget és Békés Karácsonyt az egész családodnak!