Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassan itt akkora a hó, hogy nem látszik ki belőle a motor. nem hogy egy pitbike
Ez az Mi meg pitbájkkal készülünk veretni a susnyásba
szerintem én zárás után ki is megyek a hangvillával a határba kicsit.
én már túl is vagyok rajta!
Köszi! Indulok is havat lapátolni...
Gratula a sárkányhoz nagyon-nagyon szép lett!
Most majd abba fogsz kikészülni hogy nem mehetsz vele rendesen a hülye tél miatt!
30 körül
A quad májusban lett festve, elég sokat látott azóta, de a fényezésnek semmi baja. Pedig ott a hátsó sárvédő-műanyag igencsak "mozog" terepen
Mennyibe volt? Nem pattog le a festék a műanyagról? Én is festetni akartam, de azt mondták, hogy le fog pattogni ezért nem ajánlják. Hogy is van ez?
Át lett festve
Az idom új vagy át lett festve? Zsír a gép!
Köszi szépen, természetesen felraktam egy párat, csak már kezdett sötétedni, és a fényképező alsókategóriás....

http://www.sportmotor.hu/motor.
..
Az igen apám!
Nagyon szép lett, nagyon bejön, grat!
Kössz!

De inkább maradok az enduro guminál. Nem küszködök. Még mindig többet fog az enduro gumi mint az utcai.
3,5"-os és 5" SM felnire ha löknék enduro gumit, hogy viselkedne?
Nézz be a jégmotor topikba!
Valaki gyártott már magának szöges gumit? Ha igen, akkor hogy? Azt vágom, hogy belülről lapos fejű csavar nagy alátéttel de pontosabban? Még egy belső, hogy nehogy durrdefekt.....

Mennyire biztonságos ez a szöges gumi?

Előre is kössz!
Én meg ezen sosem izgultam, inkább elmegyek vele Kakucstól Inárcsig végigkerózni a falukat
Jövőre lesz vagy 6 Mami-féle lepényevő verseny, kötelező lesz neki jönni
én meg éppen ettől vagyok nyugtalan!már megint gyorsabb lesz mint én!
Akkor mostmár megnyugodtunk
megnyugtatok mindenkit nem tüntem el.Keményen készülök a következő szezonra.
pár hónapja, elég sokan érdeklődtek a DC cipők irán. a tegnapi napon érkezett néhány új modell, este felrakom webre.
ez valami piszok szépre sikeredett!