Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol található a fényeződ?
Ha tényleg ilyen jól csinálja, lehet, h megérné hozzá mennem!
A DRZ-n jól birta, 1-2 helyen volt kavicsfelverődés nyoma, de amúgy semmi baja nem volt.
Eurosport 2!
Jó nyomják a srácok!
fullos lett!ezek amugy mennyire tartosak?nem patog le ha valamihez hozzáérinted mert énis probálkoztam hasonloval de a festék önmagában igen sérülékeny volt!
Sziasztok!

Szerintetek egy 600-as xt hátsófelni az 4.25X17 vagy 5X17 legyen ?
Mert szeretnék én is Supermotozni egy kicsit és hát nem tom mekkora legyen ezért kérdem az okosokat
Az nagyon jóóóó ár!
Már mint nekem tetszene annyiért!
25 e / pár
kössz!
Az derék...és mit csinál a küllő anyákkal?
Nem kell kifűzni. Küllőket leragasztja a srác. Pepecs munka az biztos. 25 körül van egy 3,5x17"-es és 5"-os kerék festése.
Hali!
Mennyi egy küllő fűzés + festés? Én is akarok fekete - fehér kereket a KTM-re!
Kössz
Szombaton egyben lesz az egész motor
már csak az agyat kell átfujatni
helló
egy oldallal ezelőtt van a motorodra az ami még nincs lecserélve rajta
66862-számú hsz.
Árpi miért nem töltöd ki az adatlapodat
kuuuurva joo és szép te mindig felfedezed a legjobb szakembereket
aha
Zsír! Barna fújta?
Készülget....
Ugyanaz a karbi, csak nincs rajta a kiegészítőként kapható keverékállító csavar (toldat).

Annyi a különség hogy kicsit macerásabb nélküle alapjáratot állítani...de ha olcsóbban adja mint a másikat, nyugodtan megveheted.
Valaki angolos,kéne egy kis segítség! Ajánlottak nekem ebayon egy keihin fcr41 karbit és ezt írták hozzá: " Hello, I have 1 more fcr41 for the KTM 640sm, . It is the exact same carb but it just doesn't have the aftermarket fuel screw. Let me know if interested " Mi a baja és hogy az nagy gond-e?
Örülök hogy találni itt olyan embert aki két mondat alapján Felmérést tud késziteni hogy ki mennyire Dilettáns....
Kamatoztatnod kéne ezt a tulajdonságodat szerintem sokra viheted még...
Szóval dilettáns....
Dinsdale, te egy igazi dilettáns vagy!