Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia A-dee! Itt az asszony.

45 üó. van a gépbe és egyelőre semmi baja a gépnek. Olajcsere 10 üó. -ként, de 8 deci olaj kell a motorba.

Erős a gép az tény, de kezelhető is, főleg a gyári áttétellel. Van ebből C meg E változat, az E-s készült utcára lámpával stb.. A C-st kimondottan pályára gyártották, se lámpa se műszerfal.

Foxy
Nagyon szépek a felnik és ahogy olvastam nem is túl drága!
Nagyon nagy esztétikai élményt nyújt majd ha minden a helyére kerül a négyötvenesen!

már látom...nem az érdekel ami neked van,hanem ami az asszonyodnak
most az a 10 üzemóra..... drzben is 1000 km fölött vmivle cserélem az olajat...! árban nem is oylan vészes basszus
van rajta vmi műszerfal meg tompított reflektor vagy hogy van? felszereltségben drz E ? (éncsak ehhez tudok hasonlítani)
hi
akkor sorban:
kibaszott erős
forgalomba helyezhető
szervízigény mint minden bergen 10 üó-ként olajcsere stb, (milliószor le van irva a berg topicba)
az ára a 2009-es gyártású 2008-as modellnek 1.650.000 + forgalmi, ha van még egyáltalán
Meg.
De.
Sztem olyan...
sziasztok

valakinek láttam hogy ilyen motorja van itt FS 650 C .... (lehet hogy csaj volt ) de már nem emlékszem hogy kinek! (mostanában ritkán nézek ide be)
nem találtam iylen motort használtan,de nagyon tetszik nekem! érdeken róla pár dolog....
pl:erő,forgalomba helyezhető e,szervízigény... és legfőképpen az ÁRA ez a nem mind1 főleg erre lennék kiváncsi
valakinek a válaszát köszönöm
megvan még a kuplungod? lamellát nemadodel külön? átmérőt letudod nekem mérni? olyan mint a 620 sc be van mert akkor nemkell ,olyanom már van
Ja.
bla, bla, bla
Ahh Bonyolult... majd egyszer elmondom...Vagy ha gondolod gyere msn ..
te tudod
én ugy tudtam ez lessz a tiéd mi nem fasza vele honnan jött volna
Hát valami efféle lesz ...De ezt bizonyos okokk miatt nem hozom el ...
Eladtam ja ... Most moci nélkül vagyok,kurva szar érzés mikor nincs miért lemenni a garázsba De sebaj ünnepek után intézkedem aztán jön az uj gép..
eladtad a 690 et?
Még nem vettem meg, csak februar korul lesz meg .... rakok fel majd vmi képet is a kicsiröl....De már ugyis a multé
hááát még a fotókat hiányolom szégyenled a ktm et vagy mi? megvetted az SMR t
Kedvedért...
nincs sok minden ahogy értesültem én csak olajat cserélek 5 óóóránként szelep meg ilyesmi ....majd ha nem indul de Nyilas Lacika 2 éve vágja versenyeken még nem turkált bele
Mátészalkán, az M3-on 2 óra 20 perc
Hali!
Zsíroskenyér az RMZ-d! Én is 450-eset szeretnék a DRZ után (persze ha fenn tudom majd tartani és lesz utánfutóm meg kocsim). Meg tudnád mondani, mi a szervizigénye a gépednek? Olajcsere, illetve a motorban a kopó alkatrészek cseréje? Gondolom az olaj üzemóra, a többi évente Köcce előre is a választ!
az igen állat kééépeket kééépeket köszi
nem akarok duplát mert nem akarom a segédvázat hegeszteni megfordult a fejembe amuugy