Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel a Hondával sztem nincs gond.... Én ugy tudom birja a strapát...De utcara minek ilyen konnyü moci? ilyennel pályázni kell ...
Helló.CRF450x utcára szupermotonak szeretnék egyet vásárolni.Mi vélemény eröl a motorol? Ha valaki tudna infot vagy hozáértö embert légyszi segitsen! válaszotokat elöre is köszi.
Nemtom hogy a narancs meg a szánhúzó kutyafajta kerekei kompatibilisek-e egymással, de egy telefont asszem megér a dolog...köszi!
Vagy a POD mx de csak mindkettö kiprobálása után döntök...
GD hátha érdekes lehet számodra
link
Ilyen térdortézist készülök venni tavaszra... esetleg valakinek valami tapasztalat ezzel a tipussal ?
http://www.motorcycle-usa.com/...

pííííísz
Van benne egy menetes szár, amit tekergetni kell.
ez is ugy működik, ez is home made
az a fasza
erre kiváncsi vagyok!
ez ugy hogy tekerni kell vagy crovával vagy akusfúróval vagy egy hozzá való " kurblival" - az oldalából kiálló 6lapfejű rudat
Powered BY LaciCRM

Home edition

/ szokott lenni itt az apróban 7-8 ezerért ilyen lábbal lenyomós emelő, az a legideálisabb a supermotokhoz, /
Ja ez itt a kérdés!?
Én is kérdeztem a faszit! Pénteken kiderül!
De 450 kilót bír! Szóval 3 motort emelek egyszerre
Csincs hang, mondtam már, hogy telefonnal nem fogom felvenni mert úgy semmit se ér.
és ez hogy emelődik?
nem tudok rájönni
Szia!

Akkor majd várom a részletes elemzést róla.
Ebay ról érdemes venni de tudok én csinálni is emelőt csak kellenek a méretek egy eredetiről
Halihóóó!
Én ilyet rendeltem most!
Pénteken hozza a srác házhoz és nettó áron adja most!
Elég komolynak tűnik!:-)
Majd pénteken ha megvan , elmondom!
Hello Moto!

Tudtok nekem segíteni, hogy hol és milyen motoremelőt érdemes venni?
én kiveszem a jó kis CR-t a garázsból és holnap snowdance lesz:-)))
Endurokerékkel mi a helyzet
nekem meg a váltókarom , amit giraffe segitsegevel mar potoltam is.

Jatszadosztam ma a hoba aztan elcsusztam 1x. Valtkoar offolta magat
Küldjétek hozzám, az csak feleannyira van mindkettőtöknek, majd én a fejembe locsolom és közben nyélen olvasztom a havat
á nembaj , majd bizniszelünk valamikor