Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GenyóDani
Az eddig is világos volt hogy atomcsapás ellen nem véd
...jobban megy, jobban veszi... ez amugy akra utánzat
naggyon állat! jó a hangja,és jobban megy a veszi a lapot a verda. ehhez képest a gyárival fuldoklik :)
csak arra figyelj,hogy két féle raptor van. a Papp Csabi féle a patent!
A félreértések sorozatán megy a diskurzus!
Mindenki nyugodjon meg! Tudom mi a baj a sok evés-ivás elvette mindenki eszét!
Nézzétek meg az új kedvencemet Janát !
No para!

lacika kjc láttam neked raptor dobod van milyenek ezek? remélem jooo mert máá rendeltem eggyet idáig MARTINom volt csak de az kurva joo csak a martin nem csinál olyan formát mint a tiéd
És 1 apróság miatt jutottunk idáig! Legalább szétröhögtem magam!
ezt biztos más tájegységen használják....
Okos enged, de én nem!
erre gondoltál
na neeeee,ez lassan sok nekem!
Nem, nem rád.
ó atyám te se vagy 100as.. van egy olyan, hogy előzmény gomb, használd bátran, és meglátod ki kinek ír.nem bonyolult
Nyilván azért nem válaszoltak még neked, mert eddig nem olvasta olyan a kérdésed, aki tudna válaszolni
Te szoktad használni a fórumok "előzmény" funkcióját? Kurzort rávinni és egér bal gomb katt.....
Ha ez rám vonatkozik,akkor nem értem h mi van?!A fórum neve SuperMoto,és nem térdvédö!ennyit a fos fórumotokról!
annyia köze, hogy a suzuki enduro modellje.
hmm...hogy is kezdjem. tudod mit? inkább hagyom, mert van egy mondás, miszerint...
"ha tudnád értelmezni azt amit" olvasol, akkor tudnád mihez szólsz hozzá... Nem térdvédőről volt szó és nem is igazán a védelemről. És még púposkodsz is utána! Amúgy korrekt volt amit írtál a térdvédőről, meg az "árkülönbséges" dologról, én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem teljesen arról volt szó.
Helló!Segítségeteket kérném,motor vásárlás elött álok.Nem akarok nagy ccm-t mivel a regisztrációra is kell gondolnom.Szerintetek érdemes-e venni 125 2T,vagy inkább 4t és 250-350 ccm?!Mivel most 125 4T hajtok,elég gyengécske és szerenék 2T,hobby motorozásra kellene,nem járok vele dolgozni,se boltba csak 7végi motorozásra.Nézegettem a GasGas 125 sm,Aprilia mx 125,Husqvarna sms 125.....és persze az ár is nagyon fontos.
Válaszotokat elöre is kössz!
"Ezt a baromságot, mi köze az RMZ-nek a DRZ-hez?"

SEMMI KÖZE a DRZ-hez! Max a márka. Ezt én is tudtam! Csak azt írták/mondták, hogy "megérkezett a DRZ utódja az RMX450Z" és én ezért kérdeztem, hogy lesz-e olyan tartós (költői kérdés volt)!

Ha már térdgép téma van: eladó, carbon térdgép...csak igényeseknek, és gyenge térdűeknek...
Már eladtam, mert a KTM-es történet 3 hónapja volt.
Hali. Mennyi is lenne az annyi, amennyirért megválnál a drztől?
Akkor beküldök mást érte
El ne menj érte!