naggyon állat! jó a hangja,és jobban megy a veszi a lapot a verda. ehhez képest a gyárival fuldoklik :)
csak arra figyelj,hogy két féle raptor van. a Papp Csabi féle a patent!
A félreértések sorozatán megy a diskurzus!
Mindenki nyugodjon meg! Tudom mi a baj a sok evés-ivás elvette mindenki eszét!
Nézzétek meg az új kedvencemet Janát !
No para!
lacika kjc láttam neked raptor dobod van milyenek ezek? remélem jooo mert máá rendeltem eggyet idáig MARTINom volt csak de az kurva joo csak a martin nem csinál olyan formát mint a tiéd
ó atyám te se vagy 100as.. van egy olyan, hogy előzmény gomb, használd bátran, és meglátod ki kinek ír.nem bonyolult
Nyilván azért nem válaszoltak még neked, mert eddig nem olvasta olyan a kérdésed, aki tudna válaszolni
"ha tudnád értelmezni azt amit" olvasol, akkor tudnád mihez szólsz hozzá... Nem térdvédőről volt szó és nem is igazán a védelemről. És még púposkodsz is utána! Amúgy korrekt volt amit írtál a térdvédőről, meg az "árkülönbséges" dologról, én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem teljesen arról volt szó.
Helló!Segítségeteket kérném,motor vásárlás elött álok.Nem akarok nagy ccm-t mivel a regisztrációra is kell gondolnom.Szerintetek érdemes-e venni 125 2T,vagy inkább 4t és 250-350 ccm?!Mivel most 125 4T hajtok,elég gyengécske és szerenék 2T,hobby motorozásra kellene,nem járok vele dolgozni,se boltba csak 7végi motorozásra.Nézegettem a GasGas 125 sm,Aprilia mx 125,Husqvarna sms 125.....és persze az ár is nagyon fontos.
Válaszotokat elöre is kössz!
SEMMI KÖZE a DRZ-hez! Max a márka. Ezt én is tudtam! Csak azt írták/mondták, hogy "megérkezett a DRZ utódja az RMX450Z" és én ezért kérdeztem, hogy lesz-e olyan tartós (költői kérdés volt)!
csak arra figyelj,hogy két féle raptor van. a Papp Csabi féle a patent!
Mindenki nyugodjon meg! Tudom mi a baj a sok evés-ivás elvette mindenki eszét!
Nézzétek meg az új kedvencemet Janát !
No para!
erre gondoltál
Nyilván azért nem válaszoltak még neked, mert eddig nem olvasta olyan a kérdésed, aki tudna válaszolni
Válaszotokat elöre is kössz!
SEMMI KÖZE a DRZ-hez! Max a márka. Ezt én is tudtam! Csak azt írták/mondták, hogy "megérkezett a DRZ utódja az RMX450Z" és én ezért kérdeztem, hogy lesz-e olyan tartós (költői kérdés volt)!