Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott az hogy ha nem küldik addig a fickó sem kapja meg a pénzt, csupán ennyi! Nekem sem jött meg a cuccom Thaiföldről, visszaküldték a pénzt... a csávót meg a mai napig hajtják! Ennyi!
Gyanús ügylet ez nekem, de ne legyen igazam.....
0612567590 helyesen!
Én úgy tudom hogy nem , de kérdezd meg! 061 256 7590 Totót keresd!
ebay-es vásárlásoknál mi a biztosíték hogy küldik a motyót?
egyébként ahogy olvastam elég sok mindent szervezget Félsvéd, ezáltal sokan ismerik és nem hiszem hogy ezen a párszázezer forinton akarna meggazdagodni, de a Te döntésed...
én se ismerem de küldtem neki a lét
Sziasztok.. Tud valaki valamiféle biztositékot mondani a Félsvéd féle elöre befizetett gumimlegitö projektre?
Arra az eshetöségre gondolok hogy felmarkolja a lét és a gumielegitöket várhatjuk szépen...Nem akartam az ördögöt a falra festeni...CSak egy kérdés...píííísz
Tomekkk!

A Proex-es srácok tudnak szépen titánt hegeszteni?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.. az túl komoly lenne nekem
Jó lesz egy kis zsenge smc690
riga 12RR
új szimszon?
450smr rr
Akkor te sem panaszkodhatsz!
Tavasszal jön az új gép... titkos
Ez volt a cél
Nagyonnn! Ordít, mint a sakál!
Köszi a beajánlást, még lovettában sem volt sok!
Na jó lett?
gsxrfans forumon vedd fel a kapcsolatot Félsvéd-del, még szerintem tud hozni, sokan nem csengették még ki
Érdekelne egy pár Profi Tyrex gumimelegito ha van még ....
Supermotos1.com itt megtalálod azt amit keresel
Azta ku! Jó lehet az a hang! A perforált cső jól szól!
Tegnap rendet raktam a videók közt és ott találtam egy saját bergeset amire nem is emlékeztem hogy van..... felraktam de majd leszedem mert fostalicska az a minőség ott hallani amennyire a minőség engedi a perforáltat...
Naa, Albi! A dob visszakerült a helyére, és először megijedtem, mert amig hideg és az automata szivatóval jár, egy kicsit hülye repedtfazékos hangja van. De mihelyt bemelegszik és kikapcsol a szivató, eltűnik ez a hang és eszméletlen hangorkán lesz a gázreakció folytatása. A gyári dob belsejét 2:1:2-re alakitotta át, vagyis a dob közepén egy nagy perforált cső van, és igy van megtömve.
Sziasztok valakinek véletlenül nincs meg az Eurosport közvetitése a Bulgáriai Pleveni versenyröl