Ott az hogy ha nem küldik addig a fickó sem kapja meg a pénzt, csupán ennyi! Nekem sem jött meg a cuccom Thaiföldről, visszaküldték a pénzt... a csávót meg a mai napig hajtják! Ennyi!
Gyanús ügylet ez nekem, de ne legyen igazam.....
ebay-es vásárlásoknál mi a biztosíték hogy küldik a motyót?
egyébként ahogy olvastam elég sok mindent szervezget Félsvéd, ezáltal sokan ismerik és nem hiszem hogy ezen a párszázezer forinton akarna meggazdagodni, de a Te döntésed...
én se ismerem de küldtem neki a lét
Sziasztok.. Tud valaki valamiféle biztositékot mondani a Félsvéd féle elöre befizetett gumimlegitö projektre?
Arra az eshetöségre gondolok hogy felmarkolja a lét és a gumielegitöket várhatjuk szépen...Nem akartam az ördögöt a falra festeni...CSak egy kérdés...píííísz
Azta ku! Jó lehet az a hang! A perforált cső jól szól!
Tegnap rendet raktam a videók közt és ott találtam egy saját bergeset amire nem is emlékeztem hogy van..... felraktam de majd leszedem mert fostalicska az a minőség ott hallani amennyire a minőség engedi a perforáltat...
Naa, Albi! A dob visszakerült a helyére, és először megijedtem, mert amig hideg és az automata szivatóval jár, egy kicsit hülye repedtfazékos hangja van. De mihelyt bemelegszik és kikapcsol a szivató, eltűnik ez a hang és eszméletlen hangorkán lesz a gázreakció folytatása. A gyári dob belsejét 2:1:2-re alakitotta át, vagyis a dob közepén egy nagy perforált cső van, és igy van megtömve.
Gyanús ügylet ez nekem, de ne legyen igazam.....