Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem, Terminator Úr, hogy jelenleg egy érdeklődő (alku nélkül) a hitelt intézi rá. Amúgy meg ilyen árból alkudni?
vasárnap nem jooo holnap ráérek
suzuki teszt nap lesz pannonhalmán, de csak off road teszt, én mennék dehát más elfoglatságom van. Nem tudom milyen lesz a szombat éjszakám, ha nyugis, és vasárnap nem melozom akkor kapó vagy sopronra? 1 kis off roadra?
Felrakod a futóra a DRZ-det, elhozod nelem Pestig és ha tetszik itt is hagyhatod nekem. Cserébe max. 100ezret alkudok. Akkor jó esetben már csak innen mész potyára. Na?
mi hol merre meddig
Cső Májkül, mi ujság? mentek holnap teszt napra?
nem rossz a járgány mind kinézet mind motorikusan annyi hogy azt hiszem nincs hozzá enduró kerék
Egy olyan kerdesem lenne, hogy ( latom h van webshop ) Van egy baratom aki eleg komolyan vagja ezeket, es meg tudna csinalni a neked eleg brutalra a webshop engine jet.

Ez csak amolyan FYI - kis reklam havernak - ha esetleg erdekel tudok adni kontaktot
jók ezek a cuccok nagyon , es szep a bolt
Igen, annyival hosszabb...
a hát
jók ezek a HasználtHolmik
utazós-cigizós
barátom, a tegnapi napon dobta össze, nagyjából fél óra alatt.
ja meg az a tengely ami a képen van akkor annyival hosszabb amennyivel szélesebb ez az egész? és kerékhez kell másik távtartó? hirtelen ennyi
na az patent, jövőhéten elvileg bele tudjuk faragni
erre jó az én kormány felfogatásom? meg van rajta állítási lehetőség (a kormánynak)?
Akkor jó bele, sacc per kábé...
hella
Giraffe, a felső porvédő (mert alsó nincs... ) átmérője 63mm ha jól néztem
a kormány nyak vagy mi (amin a tengely átmegy) meg kb 180 mm
Áhoj!

Igen én voltam! Gondoltam mivel helybelid hátha....
Nem tudom mi lehet a kínja a gépnek, de nem egészséges az amit írt róla!
Nem beszéltem a tulajjal mert sokat akar érte így hogy nem patent a blokkja!
Albi! Te írtál mélt, robogó ügyben? Nem tudok válaszolni rá, mert valami gáz van a gépemmel...nem láttam még azt a járgányt, de ha tudod az eladó nevét, akkor le tudom csekkolni...
Luki! Mi vagy te versenyló? Minek futtatod magad...
Áhoj Luki!

Király a bolt!
A zene bombasztikusan elasztikus! "cigizős-utazós"!
Ez aztán a média-promóció!
És milyen lehet a motor előélete?