Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hitetlenkedöknek!
És azt miből gondolod, hogy az a gumi 5.5"-os?
Söt volt már 165/55 slick berakva hátra és még a lánc sem vert bele!
Kitünő az első tárcsa állapota!
Igen az adapter a gyári féknyereghez való!
Lánc nincs én ezzel enduroztam meg motyoztam is lánc nem volt cserélve!
Igen ezekszerint be!Nem én vagyok az elsö!
Szia, Első tárcsa állapota milyen? Használható a drz gyári féknyergével? Esetleg lánc hozzá? (2004) Üdv peti
5,5 bemegy drzébe?
Eladó DRZ-be valosi de bármi másba is be rakható!
3,25 az első 90%-os slick 5,5 a hátsó 30%-os slick.
Távtartok vannak DRZ-hez.
Az ár 140,000,- alku nélkül.
06306195433
Ezeknek az a baja általában, hogy megsérül a keményfém bevonat a munkahenger belső falán... használtat ezért nem érdemes venni. Én 45.000-ért tudok újat, bontatlan csomagban...
Nem Husky-tól! Egy srác árulja.
25-ért? A KTM 75.000-ért adja, csodálkoznék, ha a Husky 25-ért adná ugyanazt...
Kössz a választ!

19200 ft-ot mondtak a felújító szettre. Ugyanezt a kuplungot megtudom venni 25ezer ft-ért. Ehez képest a 19200 ft-ot sokallom. Esetleg valami házi praktika a megjavításra?
Felújító szettként lehet kapni, dugattyúval, tömítésekkel komplett. Tizen egy-két ezer az ára...
Wolfi! A nyáron is mondtam már, hogy komolytalan vagy. Itt könyörögtél, hogy szerezzek neked. Szóltam, hogy itt van, de 4 hónapon keresztül rá se hederítettél. Eladtam másnak, akinek tényleg kellett...
Hello All!

Valakinek nincs véletlenül a képen látható fekete és zöld gumi tömítése? (magura kuplung) Előre is kössz!
milyen télire?:O :D én még zúzom neki .. még pénteken viszem vizsgára is a kicsikét
ez fekete volt és csúszós, és az én apukám akkor is erősebb
na megyek punnyadni, pá
sárgás lakozott, de írtam már korábban, h simán lehetett karcolni
nem tudom akkor milyen volt a burkolat, de ma, gokarttal csúszott és nincs az a pénz amiért én felmennék motorral erre a pályára, de ne legyen igazam
Anno amikor télen jártunk oda eddzeni, egyszer szívtam a tapadás miatt, méghozzá amikor 1 hard gumi került fel.. Csak úgy tudtam bemelegíteni, h a hideg gumával maxi agresszív kigyorsítás és fékezés úgy h ne essek el. Az első körökben volt h úgy estem, h szinte függőlegesen állt a motor, az nagyon szar volt, csak ugy koppant a könyök.
Zóka is megy, Baloo is megy, az én verdámnak levan húzva a hengerfeje ezért nem mek. Amúgy tuti mennék, mer imádtam ott menni!
én azt mondom jobban jársz...
jah, meg gokartnál ez nem volt gáz, de motoros szemszögből nem a legjobb dolog hogy a pálya szélén a 3 db egymásra rakott gumi után egyből az épület fala jön... valami gixer van nekicsapódsz a picsába
mi a picsa? kesz van ?
így akkor inkább törlöm ezt a szerdai dolgot, inkább kimegyek a kékkel valahova a hétvégén.
Jaja, nagyon fasza volt a mai kis összeröffenés. Télire motor "pótlásnak" teljesen jó móka a gokartozás. Karesz és Szilvi is kijöttek, már megint egy kis "Husaberg" tali volt.
hella
szerintem motorozni teljesen alkalmatlan, nagyon csúszik az egész pálya és vannak kanyarok amik még jobban, plussz van ahol még 2 méter sincs a szélessége, de ha elég hosszú az 1-es a gépen legalább nem kell váltogatnod...
de gokartozni k*rva jó, végig lehet driftelni a nagy kanyarokat, a kicsikbe be meg beforgatni a seggét hogy csak "gyorsulni" kelljen, ezt csak így idézőjelesen, mert nem igazán mennek azok a bérszutykok
mindenesetre a téli pangás helyett jó kis móka ez, főleg úgy hogy mi kicsit dodgem-esre vettük a figurát