Jó, jó,lamppe,csak Nyiregyháza + 60 km-ről irok,és ha sz.r, akkor nem indulunk el, de ha érdemes, akkor futó felakaszt és megér egy napot és kb 900 km-t.
Üdv.Gyakorlatilag szerintem bárki jöhet aki el is fér :) Más akadályát én nem látom.Nem én vagyok az illetékes,legyél szíves érdeklődni fórum-on ott mindenre választ kapsz most és a továbbiakban is!Gondolom tudsz róla,hogy mint eddig is supermoto-mz,robogó stb. kategóriák közös megrendezésre kerülő versenyek,jövőre hivatalos MAMS(robogó) magyar bajnokságként lesznek kiírva,fognak szerveződni.Magyarul több fül többet hall,több szem többet lát alapon érdemes ott is,mint itt érdeklődni,egymás közt informálódni!Bátran kérdezz te és bárki akit érint.Csá
Ez abszolut igy van. Szerencsere majrecsik itt senkinek nincs, ahogy eszrevettem. Nekem sincs, ha lenne egy szot nem szoltam volna. Az egesz onnan indult ki, hogy lacika_kjc megjegyezte, hogy ledontott motornal a fel labtarton mar nem ferne el a laba.
Mindenki adott gumival megy. Milliméterekről szól a vita, vagy ezredekről. Hidd el, ezeknek az embereknek egyiknek sincs 'majrécsík' a gumi szélén...az, hogy hogyan ülnek a motoron csak a testi adottságuktól függ...szerintem
Azt, ami egyszer bevalt: Kawasaki Ninja ZX-9R F2. A legjobb motor, amin valaha ultem.
Amiota supermotoztam egyebkent ismet szogetutott a fejemben, egy konnyu, leattetelezett nakedbike, vagy streetfighter gondolata. Azt ugyanugy lehet tenni-venni, mint a supermotot, viszont jot tesz neki hogy sokkal erosebb. Terepen szar lenne, de olda nem vagyok. Oda majd veszek krosszt.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Köszi még egyszer az alapanyagot
Supermoto is mehet?
Amiota supermotoztam egyebkent ismet szogetutott a fejemben, egy konnyu, leattetelezett nakedbike, vagy streetfighter gondolata. Azt ugyanugy lehet tenni-venni, mint a supermotot, viszont jot tesz neki hogy sokkal erosebb. Terepen szar lenne, de olda nem vagyok. Oda majd veszek krosszt.