jááááj bakker,most nézem hogy 25=szerda ki találja ki ezeket az időpontokat
na mindegy,azt megkérdezheted mennyibe kerül mondjuk kibérelni a pályát,vagy egyáltalán,hogy mikor,és érdemes e rajta motorozni
jah jó kis vasalt csimmákkal adnia a novicsento új pályának
mindenfélekép meginformálódom ezt a motorozási lehetőséget is, mennénk azzal is csak lenne már egybe a motoár...
én is azt hallottam a műgyanta pályákról hogy csúszós (mát ha ez az), bár nem sok értelme van csúszós anyagból gokartpályát csinálni...
de ha minden igaz és van még helyük akkor mi holnap megyünk gokartolni oda egyet, majd beszámolok milyen az a burkolat
srácok ez a mogyoródi gokartpálya mit tud? még soha nem voltam ilyenen.igaz hogy nagyon csúszik? és 3órán keresztül lehet veretni folyamatosan 3ezerért?
Am jo szolgalatot tett a Mutant. Ma benne 6000, aztan kezdenek kikandikalni a kopasjelzot. De aze lekoptatom csontra, kene vmi tarcsiba ha elkopott feldobom.
Mogyoródra meg gyertek ,nem akarok egyedül körözgetni
na mindegy,azt megkérdezheted mennyibe kerül mondjuk kibérelni a pályát,vagy egyáltalán,hogy mikor,és érdemes e rajta motorozni
mindenfélekép meginformálódom ezt a motorozási lehetőséget is, mennénk azzal is csak lenne már egybe a motoár...
de ha minden igaz és van még helyük akkor mi holnap megyünk gokartolni oda egyet, majd beszámolok milyen az a burkolat
mindeztet mibő gondolom?
Idén is megrendezik a SuperMoto & Teremcross versenyt Nyíregyházán november 21-22-én!
Szeretettel várják a nevezéseket!
Supermotosok és Robogósok!
November 25.-én a Mogyoródi fedett gokartpályán 18ó-tól 21ó-ig motorozási lehetőség! Beugró: 3.000 Ft
Üdvözlettel,
Vermes Sándor (20/524-7745)
SMC
nem versenytempót kell menni csak motorozni
hozz motort is ne csak a tesztre gyere! megkergetjük egymást
bár szerintem csak reménykedhetem ha tudok utánad menni
Giraffe ! Van meg a mutantbol ?
Kezd slick lenni a jelenlegi hatsom
Am jo szolgalatot tett a Mutant. Ma benne 6000, aztan kezdenek kikandikalni a kopasjelzot. De aze lekoptatom csontra, kene vmi tarcsiba ha elkopott feldobom.