Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25én ,motorral
Te is holnap mész vagy 25-én motorral? mert szerintem mi azt kihagyjuk
hát erről lecsúsztam...

Mogyoródra meg gyertek ,nem akarok egyedül körözgetni
úgy látszik drágábban kellett volna meghirdetni...
jááááj bakker,most nézem hogy 25=szerda ki találja ki ezeket az időpontokat
na mindegy,azt megkérdezheted mennyibe kerül mondjuk kibérelni a pályát,vagy egyáltalán,hogy mikor,és érdemes e rajta motorozni
aham, 1-2 óra és jön érte az arc
eladtad már a beringer nyergedet?
jah jó kis vasalt csimmákkal adnia a novicsento új pályának
mindenfélekép meginformálódom ezt a motorozási lehetőséget is, mennénk azzal is csak lenne már egybe a motoár...
na az király,majd írj!lehet hogy érdemes lenne elugrani gurulni egyet
én is azt hallottam a műgyanta pályákról hogy csúszós (mát ha ez az), bár nem sok értelme van csúszós anyagból gokartpályát csinálni...
de ha minden igaz és van még helyük akkor mi holnap megyünk gokartolni oda egyet, majd beszámolok milyen az a burkolat
oldalukon olvastam,hogy most kapott új felületet a pálya. pályarajz nincs fent,de van 1-2 kép. www.hungarokart.hu
srácok ez a mogyoródi gokartpálya mit tud? még soha nem voltam ilyenen.igaz hogy nagyon csúszik? és 3órán keresztül lehet veretni folyamatosan 3ezerért?
nekem már nem gond az időugrás!
ha a tényeket nézzük akkro elvileg te is vasárnapmész viszont a valóság az hogy szombaton.

mindeztet mibő gondolom?
én holnap megyek! majd rád csörrenek, hátha mégis ráérsz holnap is.
Mi vasárnap tudunk menni....arról lehet majd felismerni, hogy átlagosan leszünk felöltözve
jóóóóóóóhogy
Jön valaki nyiregyházára? akár nézőként?
Sziasztok!

Idén is megrendezik a SuperMoto & Teremcross versenyt Nyíregyházán november 21-22-én!
Szeretettel várják a nevezéseket!

Supermotosok és Robogósok!

November 25.-én a Mogyoródi fedett gokartpályán 18ó-tól 21ó-ig motorozási lehetőség! Beugró: 3.000 Ft

Üdvözlettel,
Vermes Sándor (20/524-7745)
SMC
kinézek mindenképpen
nem versenytempót kell menni csak motorozni
Akkor hoppon maradtam. Sebaj, ennyi extrával annyit is megér, valószínűleg nem jár vele rosszul.
miért te mész a huskival én nem igazán tudok ott motorozni
gyere holnap!
hozz motort is ne csak a tesztre gyere! megkergetjük egymást

bár szerintem csak reménykedhetem ha tudok utánad menni
Hi all, hatsogumihirdeteseket ide.

Giraffe ! Van meg a mutantbol ?

Kezd slick lenni a jelenlegi hatsom

Am jo szolgalatot tett a Mutant. Ma benne 6000, aztan kezdenek kikandikalni a kopasjelzot. De aze lekoptatom csontra, kene vmi tarcsiba ha elkopott feldobom.
Akkor sorry majd máskor