Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a mai Nyháza nagyon bejött. Legjobban az új Husaberg tetszett Sanya is elég jól vágta ma Fényképet nem csináltam..................
Szia Giraffe!

Azt szeretnem kerdezni, hogy nincs meg veletlen raktaron Dunlop Mutant gumiszetted?

Most Decemberben szeretnek venni ismet !

Elso korben hozzad fordulnek :)
nincs esetleg valamelyik alkatrész nálad,amire szükségem van?
majd keres valami más "szövetségest", mondjuk Mozambikból.
Egy cigány, csak cigánykodni tud... kíváncsi leszek, hogy a 2010-es SM OB-t kivel szándékozik megrendezni, illetve kinek? Mert az gondolom 100%, hogy a szlovákokkal nem fogja tudni megrendezni...
Vogue
Na milyen a pálya Mogyoródon?
Na merre jártok emberek? SOS kellenének a cuccok,mert menne vizsgára pénteken a vas
ennek így nincs,de ha normálisan le lenne fordítva akkor igen
sziasztok! Ilyen lámpakapcsolója nincs esetleg valakinek? csak a felső rész kellene. Illetve brembo xmoto radiális féknyereghez keresek féklámpa kapcsolót. képeket mellékeltem! légyszi válaszoljatok xlzx@windowslive.com kösziii Meg esetleg dekompresszor bowden kellene.
sziasztok
ti lehet jobban értetek ehez
ennek van értelme ?

A Power bomba egy négyütemű fejléc rendszer, amely magában foglalja FMF szabadalmaztatott Power Bomb modul egy pontos helyét a kezdeti szakaszban a fejléc rendszer. Elhelyezésével a bomba ezen a ponton a rendszer, nagyobb teljesítményt és áramlás eléréséig.

A Power Bomb csökkenti a hangkimenet, mert nagyobb felület a kipufogógáz váljon által elnyelt. Felületének a perforált mag hagyja, hogy a hang kijáraton a szűkítő acélgyapot csomagolási és azután lehetővé teszi a levegő bővítésére, hűvös, és a földi biztonsági mentést.

Az FMF Power bomba lényeges szerepet tölt teljesítmény növelése révén a tudományos áramlási tulajdonságait. Bővülése révén és a kipufogógáz-összehúzódás Sonics a rendszeren keresztül, az áramlás-kal növekedett közel 10%.
undorító, ismét.
ez a "cigánykodik" szlovákul.
Hűha, nagyon szép és biztos fasza
Korábbi kiadásban
Deszéééép
a lényeg a lényeg: NEM csalódtunk ismét...
a 72-es mindig ezt választja!
csak GD-nek.
kié is lehetett ez a paripa?
Bergendi
még szerencse, hogy az az unoka öcsém, cseh/szlovák szinkrontolámcs illetve szakfordító és hitelesítő. igaz ezt gyorsba fordította, így néhány helyen nem éppen magyaros a gondolatmenet, de úgy gondolom, mindenki tudja, hogy miről is van szó!
sajna action fotó nem nagyon született, de azért a 72es rémet megörökítettem.