Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gábor, robesszal is nyomtad jégen?
Nem maradt véletlen szögesgumid abból?12-14 col kéne.
Ha nincs, majd kérdeznék a témában...
AZON A bizonyos Dec19. en mi is ott leszunk :DDD
Ezek közül választanék!
küldtem mailt!
Úú érdekes dolgokat írsz!
Állom a sört! Lökd a tutit!
Mikor koccanunk egyet?
oké! vigyázz mert szavadon foglak!
Látod, látod! És arra oda figyelsz, hogy a sebesség fokozatokat soha ne pörgesd túl, mindig időben váltsad el, mert nem tesz jót a motorblokk forgó-kopó alkatrészeinek! Ha gondolod egy sör mellett rengeteg jótanáccsal és tippel el tudlak látni!
Zé báttya! ez azért van, mert állandóan holtponton vereted a gépet!
Motorozni se tud Lukacs? Azt hittem legalabb az megy neki.
hál'istennek....
okés,jövőre mindenképp elmegyek , de egyedül nem szeretek mozogni. majd beszéljünk össze aztán bandázunk egyet
sziasztok,van egy eladó kabátom,fórumosoknak 35ért odaadom,eladó holmiknál megtekinthető,tényleg igaz amit írok róla.
Depresszió koncert? KIRÁLY!
Nem tudtam, h nem szabad nagy gázt adni! Kössz, h mondod!
Szerencse, h írtál! Mi lett volna velem?!
Gyere egyszer erre és nyomatunk közösen egyet! 2 cross pálya és egy EC pálya van 2 km-en belül!:-)))
TANKCSAPDA!
Háj
Bizony az 1keró baszott veszélyes, a seggem tudna mesélni rólla
Lukácsnak meg azt üzenem ,h kapja be, mert a hétvégén a tankpálya mellett ugy lőtte a Subaru Foresterével,h baszott megállni bandázni velünk, pegig szivesen kiröhögtük volna , ahogy valameik vas fődhözveri
Ezek a pophuszarok meg elnek?
egyetértek!
egyszer próbáld ki pannónia ringet (mármint a kis pályát), nekem az a pálya tetszik a legjobban!
Szeva Tesa! Dec.19. Syma csarnok? még nemtom, attól függ mennyire csapom szét magam elötte való este Depresszió koncerten

Fasza az új hobbid! bitang a gép! Tudod hogy a hirtelen gázadás nagyon veszélyes? Olyankor könnyen elveszítheted az uralmadat a motorkerékpár felett. Az egykerekezéssel meg nagyon vigyázz, mert egy hanyattesés és akár komoly sérüléseket is szerezhetsz! SZÚRD NEKIIII!

üzensz valamit a srácoknak?
Ja, mar gondolkodtam rajta. Bar az az igazsag, hogy en is igy vettem meg es az idomok a kepen is jol lathatoan osszegyurt allapota is megvolt mar. Nem foglalkoztam vele, hogy az elozo tulaj hempergesre hasznalta. Ha nem tud motorozni, csak jo, legalabb nem birta szethajtani. Igy is volt, nagyon zsir volt a blokkja. En azert adtam neki, de mint irtam, gondosan allitgattam es csereltem mindent, amit kell. Maig vitatkozik mindenki (KTM-esek), hogy tobb het allas utan nem indul elso rugasra, stb. Marpedig ez beindul. Tenyleg rendbe van, az idomokat meg eddig leszartam. De lehet, hogy veszek ra valamit, ha nagyon nem kell senkinek.
Csak egy ötlet! A Parilla.hu vagy az Universalnalmotors.hu -n kurva jó matrica szett van a gépedhez nem drágán! KB. 30%-ot dobna a gépeden! (Ha már eladod) Tudom, h nem a matrica számít! De sokat javít a helyzeten!
Azt mire fel akarsz ennyire szabadulni a zongorádtól? Elhangolódott tán vagy mi?
Nem erdekel mit magyarazol, vegye meg az enyemet es kesz. Felolem vitrinbe is teheti, vagy csinalhat belole jetskyt, nem erdekel.
De ha már át van alakítva SM-nak, akkor nincs rajta építenivaló
Azt irta, hogy SM-et akar csinalni. Tovabba az enyem is krosszmotor, tehat hasznalhato terepre.
Szerintem neki terepre kellene, supermotoja már van egy